z tamtej strony jest tyle szczegółów, że cienie fajnie budują przestrzenność rzeźby i malowania.
[PL] Galeria JerzyKa
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria JerzyKa
super, zwłaszcza pierwsza klatka wygląda fajnie! 
z tamtej strony jest tyle szczegółów, że cienie fajnie budują przestrzenność rzeźby i malowania.
Dla "ożywienia" wątku - kolejne 2 wilcze klony:

Żółty daje po gałach

Żółty daje po gałach
czy jest to wina fotek czy sa jasniejsi od poprzednikow swoich z wczesniejszych stron? - ogolem bardziej mi przypadli tamci do gustu ale jesli to kwestia "jasnosci" zdjec to teraz kwestia pozostaje taka ktore odcienie sa bliskie rzeczywistosci? Ale ogolem wilczki do granai sa super!!
dla mnie zdecydowanie brakuje konrastu.. rozumiem ze jest to zamowienie na konkretnie zdefiniowany poziom (?) ale mimo wszystko praca nad kontrastem pomoglaby Twojemu malowaniu..
poza tym + za starannosc
podobaja mi sie tez podstawki.. tylko dlaczego sa takie male?
poza tym + za starannosc
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Żeby Was nie męczyć kolejnymi podobnymi do siebie Wilkami, tym razem coś z (prawie) innej beczki - czempion chaosu, pomalowany tym razem dla mnie i dla mojej przyjemności

Po FW spodziewałem się nieco więcej za tę cenę, ale i tak jest pewnie lepiej niż przy failcaście...
No i ta mina wiejskiego głupka

Po FW spodziewałem się nieco więcej za tę cenę, ale i tak jest pewnie lepiej niż przy failcaście...
No i ta mina wiejskiego głupka
eeej, nie narzekaj. ładny jest. figurka i malowanie
widać, że malowanie dla siebie sprawiło ci na tyle przyjemności, że widać to na fotkach
szkoda tylko, że nie czuje się jakiejś spójności kolorystycznej. dla mnie się te kolory trochę gryzą, ale patrzy się miło, a malowanie jest jakby odważniejsze niż to zwykle u ciebie bywa.
widać, że malowanie dla siebie sprawiło ci na tyle przyjemności, że widać to na fotkach
szkoda tylko, że nie czuje się jakiejś spójności kolorystycznej. dla mnie się te kolory trochę gryzą, ale patrzy się miło, a malowanie jest jakby odważniejsze niż to zwykle u ciebie bywa.
-
Nameless
- The Better Choice

oj szkoda.mahon wrote:szkoda tylko, że nie czuje się jakiejś spójności kolorystycznej.
puff patrol .. jakoą te pastelowe kolorki bawią mnie w WH 40k
ale techniczne dobre - wiecej światła i cienia ... ale to już wiesz
ale techniczne dobre - wiecej światła i cienia ... ale to już wiesz
Nie ukrywam, że jak większość mężczyzn nie zostałem obdarzony przez naturę darem umiejętności doboru kolorów. Po prostu użyłem kolorów, które mi się podobały. Dobrze, że żona pilnuje mojego doboru ubrańmahon wrote:szkoda tylko, że nie czuje się jakiejś spójności kolorystycznej. dla mnie się te kolory trochę gryzą
No miało nie być szarych i nieśmiałych kolorów - to jest wesoło i kolorowoMaru wrote:puff patrol .. jakoą te pastelowe kolorki bawią mnie w WH 40k
Tak, wiemMaru wrote:ale techniczne dobre - wiecej światła i cienia ... ale to już wiesz