Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
A mi nie pasi, ze fotki sa krzywe. Lala stoi prosto ale cala reszta sie wali. Powinienes prostowac fote tak, zeby sciany byly proste, sama postac jest mocno oparta na prawym biodrze i przechyla sie w prawa strone. A ty postawiles ja pionowo, przez co cala reszta sprawia wrazenie niestabilnej, a to strasznie drazni oko.
hym dziwne ..
musiałem cos przeoczyć - jeśli na Proroku go niema a tu jest ...
- poniżej fotka w których ominąłem jeden etap (2x ta sama - w jednej pominięty a w 2 zupełnie inny algorytm - do porównania jest z całą poprzednią "ziarnistą" sesją )
A mi nie pasi, ze fotki sa krzywe. Lala stoi prosto ale cala reszta sie wali. Powinienes prostowac fote tak, zeby sciany byly proste, sama postac jest mocno oparta na prawym biodrze i przechyla sie w prawa strone. A ty postawiles ja pionowo, przez co cala reszta sprawia wrazenie niestabilnej, a to strasznie drazni oko.
hym dziwne ..
musiałem cos przeoczyć - jeśli na Proroku go niema a tu jest ...
- poniżej fotka w których ominąłem jeden etap (2x ta sama - w jednej pominięty a w 2 zupełnie inny algorytm - do porównania jest z całą poprzednią "ziarnistą" sesją )
Druga fota jest zdecydowanie najlepsza z dotychczasowych. I widzę że poprawiłeś też najważniejsze rzeczy
sie człowiek musi narzeżbić by sie w końcu okazało że przy przeskalowywaniu obrazka ktos mu kiedyś kliknął i odznaczył automatyczny algorytm ostrzenia zdjęć
parafrazując - 1 błąd - aparat sam mi fotki ostrzył a potem jeszcze przy zmianie rozmiaru z automatu mi "poprawiał"
Sadysta.
Takie rzeczy się otagowuje, żeby uprzedzić ewentualnego odbiorcę, że uruchamia na własną odpowiedzialność.
normalnie jak by ci podesłał gołe baby to byś nie marudził a tak tragedia
Nowe zdjęcia ukazały jeszcze że ma boską słit torebkę .Świetny model
normalnie korciło mnie by jej na ta "torebkę" jakieś hello kity strzelić ale sobie odpuściłem