Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Kolejne 2 figurki i jednocześnie początek armii kosmicznych wilków. Na początek kapłan i squad leader.
Malowanie standardowo TT+ z moim charakterystycznym efektem MTBD (mouse teeth battle damage) na pancerzach
P.S. Konwersje są dziełem klienta, ja tylko malowałem.
czlowiek.morze wrote:moze dolaczysz do Tale of Gamers w innym dziale tutaj na forum?
Dzięki za zaproszenie, ale armia (może to za dużo powiedziane - kilkunastu termosów) jest malowana na zamówienie, a w Tale of Gamers prezentuje się o ile wiem własne armie.
Dokładnie tak - ToG jest stricte hobbystyczne. Trudno byłoby porównywać coś co jest motywowane finansowo z projektami, na które ludzie muszą z bólem wyrywać chwile swojego wolnego czasu ^^
A figurki niczego sobie. I to zarówno twoje malowanie (wiernie trzymasz się swojego stylu), jak i konwersje (choć nie twoje to fajne).
Trochę mnie tylko razi NMMowe złoto swoją jajeczną żółtością - no nie do końca jest NMMowe, ale za to uszkodzenia jakoś lepiej się harmonizują z tymi modelami niż poprzednio. Albo dopracowałeś technikę, albo po prostu mysie obgryzienia bardziej pasują wilkom ^^
W sumie to nawet nie wiedzialem/zapomnialem Na szczescie mnie takie paragrafy nie dotycza
No ale jezeli tobie sie taka zabawa podoba to na pewno mozesz wystartowac z jakas armia dla siebie (kazdy z nas ma ich kilka)