[PL] Galeria JerzyKa

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
JerzyK

Re: [PL] Galeria JerzyKa

Post by JerzyK »

czlowiek.morze wrote:No to juz sie nie moge doczekac jak sie zabiore za swojego :)
mr_Denial wrote:Też mam tego zioma. Czeka sobie na lepsze czasy.... jak i cała paczka stali od "R" w ilościach na resztę życia ;)"
Niby limited edyszyn, a wszyscy go mają.... ;) Zresztą ja sam mam jeszcze drugiego takiego (jak i 300 innych figurek Rackhama)
mr_Denial wrote:Rozumiem, że na fali ostatnich newsów chcesz trochę wyrwać grosza od fanów.
Akurat malowałem go z przerwami od jakiegoś czasu i zacząłem jeszcze przed ogłoszeniem tej radosnej wiadomości.
mr_Denial wrote:Nie podobają mi się jeszcze rogi, bo są trochę płaskie i wyglądają trochę jak po "dry brashu".
Bo i tak jest :)
A skóra rzeczywiście trochę nie wyszła - chciałem żeby była bardziej "gliniasa" niż normalna ludzka - w końcu to ogr :)
JerzyK

Post by JerzyK »

Kolejne 2 figurki i jednocześnie początek armii kosmicznych wilków. Na początek kapłan i squad leader.
Image
Image
Malowanie standardowo TT+ z moim charakterystycznym efektem MTBD (mouse teeth battle damage) na pancerzach ;)
P.S. Konwersje są dziełem klienta, ja tylko malowałem.
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

JerzyK wrote:Malowanie standardowo TT+ z moim charakterystycznym efektem MTBD (mouse teeth battle damage) na pancerzach ;)
:lolsign:
JerzyK wrote:P.S. Konwersje są dziełem klienta, ja tylko malowałem.
Konwersje bomba, malowanie jeszcze większa bomba! Tym razem wszystko mi się podoba! :clap:

Podstawki trochę ubogie, ale to nie Twoja robota ;)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Kylo

Post by Kylo »

Kurcze ten marines po lewej wygląda genialnie, koleżka po prawej tez niezły. Aż mnie korci żeby wsiąść pędzel i coś pomalować :D
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

fajny poczatek armii :)
moze dolaczysz do Tale of Gamers w innym dziale tutaj na forum?
https://www.chestofcolors.com/forum/viewforum.php?f=68
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
JerzyK

Post by JerzyK »

czlowiek.morze wrote:moze dolaczysz do Tale of Gamers w innym dziale tutaj na forum?
Dzięki za zaproszenie, ale armia (może to za dużo powiedziane - kilkunastu termosów) jest malowana na zamówienie, a w Tale of Gamers prezentuje się o ile wiem własne armie.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Dokładnie tak - ToG jest stricte hobbystyczne. Trudno byłoby porównywać coś co jest motywowane finansowo z projektami, na które ludzie muszą z bólem wyrywać chwile swojego wolnego czasu ^^

A figurki niczego sobie. I to zarówno twoje malowanie (wiernie trzymasz się swojego stylu), jak i konwersje (choć nie twoje to fajne).

Trochę mnie tylko razi NMMowe złoto swoją jajeczną żółtością - no nie do końca jest NMMowe, ale za to uszkodzenia jakoś lepiej się harmonizują z tymi modelami niż poprzednio. Albo dopracowałeś technikę, albo po prostu mysie obgryzienia bardziej pasują wilkom ^^
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
IRKUCK

Post by IRKUCK »

Ładnie się prezentuje początek armii! Ciekawe zamówienie :)
czekam z niecierpliwością na kolejne modele bo lubię Wilki ! :)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

W sumie to nawet nie wiedzialem/zapomnialem :) Na szczescie mnie takie paragrafy nie dotycza :-P
No ale jezeli tobie sie taka zabawa podoba to na pewno mozesz wystartowac z jakas armia dla siebie (kazdy z nas ma ich kilka) :D
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
JerzyK

Post by JerzyK »

Kolejnych dwóch wilków, tym razem z pazurkami:
Image

Image

Image
Post Reply