Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Slawol a można prosić zdjątka na innym tle niż czarny ;P Jakoś kiepsko widzę ciemne figsy na ciemnym tle
jeśli można prosił bym o zbliżenia Black Knightów ? Z chęcią zobaczył bym ich "detale"
A tak to za małe zdjęcia bym coś więcej powiedział, szczególnie o Vampire on Winged Nightmare...
Niestety, ale innych fotek nie będzie... Raz, że robiłem dość szybko z braku czasu, dwa - co wynika z poprzedniego powodu - klient już zabrał figurki i wyjeżdża z Polski... Może kiedyś uda się pstryknąć jeszcze raz, przy okazji całości armii.
Nameless wrote:mysle ze wszelkie uwagi wyglosilismy przy okazji poprzednich figurek
"Fajne zmrożone ciałka"?
Heh, nie wiem, kiedy foty całości, naprawdę. Do tego będą jeszcze movement traye pod oddziały i płyta-diorama do przenoszenia armii, ale jak to się w czasie rozłoży - nie wiem