[PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !
Ale wygibus! Mi tam się także podoba bardziej stara wersja, ale to nowe malowanie już typowo Twoje
Kolorowe i ostre krawędziowanie. Nie podchodzi mi także ten zielony szlam, czy co to jest - nie we wszystkich miejscach bym go umieścił. Powodzenia na aukcji!
Fakt, nowe kolory nie moje, a zdjecie starego bardzo go przyzwoicie prezentuje 
Co to jest za model i czy on orginalnie siedzi na tej karecie?
Co to jest za model i czy on orginalnie siedzi na tej karecie?
*** de gustibus non est disputandum ***
moim zdaniem to jest steam tankMarek wrote:Co to jest za model i czy on orginalnie siedzi na tej karecie?
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
to jest wymysl mego kolegi - wszystko recznie budowane od podstaw - steamtank takze
(najpierw gral empire potem na chaos sie nawrocil
)
Teraz moge pokazac wam miniaturke z ME - stare zdjecia przed ostatnimi poprawkami ale mysle ze fotki oddaja klimat modelu 
Click to see full-sized image
mam nadzieje ze wam sie spodoba
Click to see full-sized imagemam nadzieje ze wam sie spodoba
Mnoga ilość oczu przywodzi mi na myśl tylko i wyłącznie serial Hellsing i Alucard'a :] klimat oddany
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Fajna praca
Skóra jest na prawdę dobra i ogółem model ma klimat.
Skóra jest na prawdę dobra i ogółem model ma klimat.

Bardzo lubię ten model, ale płaszcz to jest pomyłka straszna, moim zdaniem... Kiedyś go malowałem, bardzo przyjazny pędzlowi 
Twoja wersja też mi się podoba, kolory typowo wampirze i tworzące klimat krwiopijcy, a nie arystokraty - na co z kolei wskazuje jego strój, fryzura itp. Nie bardzo podoba mi się zieleń na skórze - sam kolor jest OK, ale uważam, że z czerwienią się gryzie mocno i te kolory trochę ze sobą nie grają. Podoba mi się krew na ostrzu, bogate freehandy na płaszczu, no i oryginalny pomysł na wstęgę z napisem. Napracowałeś się trochę przy tej figurce
Twoja wersja też mi się podoba, kolory typowo wampirze i tworzące klimat krwiopijcy, a nie arystokraty - na co z kolei wskazuje jego strój, fryzura itp. Nie bardzo podoba mi się zieleń na skórze - sam kolor jest OK, ale uważam, że z czerwienią się gryzie mocno i te kolory trochę ze sobą nie grają. Podoba mi się krew na ostrzu, bogate freehandy na płaszczu, no i oryginalny pomysł na wstęgę z napisem. Napracowałeś się trochę przy tej figurce
mi się przede wszystkim podoba gładka i bogata czerwień. takiej jeszcze u ciebie nie widziałem! do tego niezłe freehandziki i krew. fajnie 
no i mi zielona twarz nie przeszkadza
no i mi zielona twarz nie przeszkadza
dawno nic nie zamieszczalem tutaj wiec wrzuce kilka ostatnich fotek (prace dosc stare - ale zdjecia dzisiejsze). Ot zapomniane Elfy 
Nie sa to parce jakies gornolotne takie ot figsy do grania ktore mialy pasowac do wczesniejszej armii niebiesko zoltej
- baner u sm wyszedl jakotako ale chyba go malowalem w lutym
(teraz bym go troche inaczej wykonal ale nie chcialem go zmieniac).
Pozdrawiam - moze niedlugo zmaluje jakis chaos
.
PS - reszta figurek z tej armii jest pod tym linkiem:
https://www.chestofcolors.com/forum/view ... &start=255
Edit - zeby nie bylo - podstawki klient sam bedzie robil
tak jak w przypadku reszty modeli z tej armii 
Click to see full-sized imageNie sa to parce jakies gornolotne takie ot figsy do grania ktore mialy pasowac do wczesniejszej armii niebiesko zoltej
Pozdrawiam - moze niedlugo zmaluje jakis chaos
PS - reszta figurek z tej armii jest pod tym linkiem:
https://www.chestofcolors.com/forum/view ... &start=255
Edit - zeby nie bylo - podstawki klient sam bedzie robil
Last edited by dead on 9 Aug 2010, o 10:04, edited 1 time in total.