Podobuje się kolorystyka, figurki też nieźle dobrane
[PL] Warstadt by qc
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] Warstadt by qc
Fioletowooo będzie!!!
-
quidamcorvus
-
quidamcorvus
Choć skończyłem już malować modele oraz zrobiłem podstawki Nieumarłych bohaterów służących w orszaku Księżnej Lahmii do Warheim FS, to jednak post ze zdjęciami gotowych modeli wymaga jeszcze napisania nieco tekstu. Dlatego dziś prezentuję zdjęcia modeli bez skończonych podstawek i nałożonego pigmentu.
Click to see full-sized image
Zobacz także na BLOGU.
Click to see full-sized imageZobacz także na BLOGU.
Hej.
Kolorystycznie bardzo udani ale nie podoba mi się ta kratka. To znaczy, sama w sobie jest ok ale moim zdaniem jest jej tutaj za dużo.
Kolorystycznie bardzo udani ale nie podoba mi się ta kratka. To znaczy, sama w sobie jest ok ale moim zdaniem jest jej tutaj za dużo.

-
quidamcorvus
O ile bohaterowie stoją obok siebie, to tak. Ale na stole pośród makiet i innych modeli nie rzuca się już tak w oczy, a dość łatwo pozwala namierzyć własne modeleGildor wrote:Hej.
Nie ma już śniegu, to zdejmij im te koce 
-
quidamcorvus
Przez kilka ostatnich dni odpoczywałem po pracy nad Nieumarłym orszakiem Księżnej Lahmii, dzisiaj zabrałem się w końcu za malowanie Nekrarchy oraz towarzyszącym mu Dregów i Oprychów, czyli kolejnego zestawu bohaterów do Nieumarłych kompanii do Warheim FS.
Na poniższych zdjęciach państwo-draństwo może obejrzeć, jakże sympatyczne i przyjazne, modele z pomalować skórą, oczami, zębami i paznokciami, tym razem włosów nie ma, choć zastanawiam się, czy nie pomalować im brwi. Więcej o samych modelach można przeczytać TUTAJ.
Tradycyjnie zapraszam także na BLOGA. Tym bardziej, że wczoraj opublikowałem 112 zestawienie z cyklu Zebrane z tygodnia.
Na poniższych zdjęciach państwo-draństwo może obejrzeć, jakże sympatyczne i przyjazne, modele z pomalować skórą, oczami, zębami i paznokciami, tym razem włosów nie ma, choć zastanawiam się, czy nie pomalować im brwi. Więcej o samych modelach można przeczytać TUTAJ.
Click to see full-sized imageTradycyjnie zapraszam także na BLOGA. Tym bardziej, że wczoraj opublikowałem 112 zestawienie z cyklu Zebrane z tygodnia.
Środkowy model to staroć już w sumie i zawsze mi się podobał 
Zaczyna się obiecująco - fioletowo, ale pewnie pojawi się krata...
Zaczyna się obiecująco - fioletowo, ale pewnie pojawi się krata...
-
quidamcorvus
Ano pojawi się. Ale coś mi się wydaje, że następnym razem pojawi się dopiero na BretończykachSlawol wrote:Zaczyna się obiecująco - fioletowo, ale pewnie pojawi się krata...![]()
Prace na sabatem Nekrarchy do Warheim FS trwają. Pomalowałem metaliki, klejnoty oraz białe i fioletowe narzuty, z których zrobione są ubrania bohaterów Nieumarłej kompanii.
Click to see full-sized imageZobacz także na BLOGU.