[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
Prace miazdza
Mam nadzieje, ze nie zabladze nigdzie i bede mogla popodziwiac na zywo na GD ;]
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Karpiu
Kurcze Bohunie jak widze tak pomalowane prace często stwierdzam ze lepiej bedzie jak odloze pedzle i zostaiw prace profesjonalista
Moze za jakis Eony czasu uda mi sie tak zaczac malowac
Tak czy inaczej termos wyglada swietnie jak narazie choc troche poglembilbym cienie na zlotych elementach. Powodzenia na GD !!
Melduję się ponownie
Na dniach wrzucę zdjęcia moich dwóch ukończonych projektów na GD. Zostało jeszcze kilka poprawek.
Tymaczasem WIP zlecenia, które właśnie robię ( i muszę je zrobić przed wyjazdem
)
Klient chciał jak najbardziej zbliżoną wersję do oryginału. Żadnych zardapań na pancerzu, prawdziwe metaliki ( a nie ta tania NMM-owa podróba metalików jaką ostatnio uskuteczniałem
)
Jak wam się podoba narazie?
[rimg]https://img242.imageshack.us/img242/3703/forum1c.jpg[/rimg]
Super, mam nadzieję, że spotkamy się na GD England. Bardzo mi się podobają (a mojej Żonie, która też się tym zajmuje jeszcze bardziej) twoje fotomanipulacjeMarta wrote:Prace miazdza![]()
Na dniach wrzucę zdjęcia moich dwóch ukończonych projektów na GD. Zostało jeszcze kilka poprawek.
Tymaczasem WIP zlecenia, które właśnie robię ( i muszę je zrobić przed wyjazdem
Klient chciał jak najbardziej zbliżoną wersję do oryginału. Żadnych zardapań na pancerzu, prawdziwe metaliki ( a nie ta tania NMM-owa podróba metalików jaką ostatnio uskuteczniałem
Jak wam się podoba narazie?
[rimg]https://img242.imageshack.us/img242/3703/forum1c.jpg[/rimg]
Abaddon... 
Czaszki są świetne! No i głowa też mi się podoba
Bardzo mnie cieszy, że robisz model w metalikach "rasowych"
Ale te "Twoje" też mi się podobają.
Czaszki są świetne! No i głowa też mi się podoba
Bardzo mnie cieszy, że robisz model w metalikach "rasowych"
ladnie, czysciutko, ale jakos tak.. ..monotonnie.. no ale to jeszcze WIP wiec poczekam na fotki z postepow prac 
Stop competing with others. Start competing with yourself.

łojezu jak nie twoje .. gęb i czachy fajne reszta dziwna jak na ciebie - masz czas 26 - wpadnij i przytachaj to to bo nie wiem jak to ocenic 
No raczej nie wpadne, bo 26 z rańca wylatuję do AngliiMaru wrote:łojezu jak nie twoje .. gęb i czachy fajne reszta dziwna jak na ciebie - masz czas 26 - wpadnij i przytachaj to to bo nie wiem jak to ocenic
-
Wisnia
No właśnie, co jako pierwsze rzuciło mi się w oczy - świetna czerń. Ponawiam pytanie, Namelessa, jak ją zrobiłeś? 
Pozdrawiam
Wisnia
Pozdrawiam
Wisnia