Nurgiel to ma być ??
jeśli tak to moje pomysły sa w moim temacie - tam gdzie malowałem 2 "Bzyczki" i jednego Grubasa gdzieś tak od 12 strony a potem od 15
[PL] Warsztat m.ike'a
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Mike
Re: [PL] Warsztat m.ike'a
Nurgiel, Nurgiel. O właśnie, tam mi ładnie napisałes co i jak.
@Kylo: w rzezbie nie bedę grzebał, mam to tylko pomalować
@Kylo: w rzezbie nie bedę grzebał, mam to tylko pomalować
-
Kylo
SzkodaMike wrote:@Kylo: w rzezbie nie bedę grzebał, mam to tylko pomalować
Fajne miecze, przypominają mi te z Gwiezdnych Wojen. Choć jak dla mnie odciągają uwagę od figurek.Mike wrote:Marynata nikt nie chce ocenić, to macie miśki kilku GK:
a to marynat Gotowy ??
a nie wiedziałem
e .. no dobra jeśli jest gotowy to ja nadal nie wiem o co chodzi ??
wybuchła kolo niego puszka z farbą ?? czy to jakiś zagon tak ma ??
malowana jest niestety słabo czytelne i elementy się ze sobą zlewają - rzec można że brak separacji części
a Gey Knighci
Obi z Najrobi i czyś dziś pił co, Manekin Screwdriver, Quick Zgon Jinn, i reszta zakonu Judy z mleczami świetnymi
- mlecze wyszły ci fajne natomiast pancerze to tak "lost Cruzade" i "oczka" trochę na za niskim kontraście
a nie wiedziałem
e .. no dobra jeśli jest gotowy to ja nadal nie wiem o co chodzi ??
wybuchła kolo niego puszka z farbą ?? czy to jakiś zagon tak ma ??
malowana jest niestety słabo czytelne i elementy się ze sobą zlewają - rzec można że brak separacji części
a Gey Knighci
Obi z Najrobi i czyś dziś pił co, Manekin Screwdriver, Quick Zgon Jinn, i reszta zakonu Judy z mleczami świetnymi
- mlecze wyszły ci fajne natomiast pancerze to tak "lost Cruzade" i "oczka" trochę na za niskim kontraście
miecze robiles aerografem ?
Jesli tak, to jak zamaskowałes juz pomalowaną cześc miecza przy malowaniu drugiej strony ?
Jesli tak, to jak zamaskowałes juz pomalowaną cześc miecza przy malowaniu drugiej strony ?
Na pewno taśma malarską.Rentall wrote:Jesli tak, to jak zamaskowałes juz pomalowaną cześc miecza przy malowaniu drugiej strony ?
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
tez ostatnio maskoałem tasma malarska i po odklejeniu w kilku miejscach odkleiła mi sie farba z juz pomalowanych elementów, dlatego bylem ciekaw czy masz jakis inny sposób
Ale taką żółtą taśmą?
A żeby nie robić spamu bardzo udany GK.Mi tam taki styl jaki prezentujesz lekko nie odpowiada,ale to tylko moje zdanie.
Popraw oczy bo są za ciemne.
A żeby nie robić spamu bardzo udany GK.Mi tam taki styl jaki prezentujesz lekko nie odpowiada,ale to tylko moje zdanie.
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.

Click to see full-sized image