@Wojto, Greasus - czy ja mam publicznie oglosic, ze jestescie praktycznie ostatni, zebyscie wreszcie wkleili fote?
[PL] IV Wymiana Figurek Chest of Colors
-
Nameless
- The Better Choice

Re: [PL] IV Wymiana Figurek Chest of Colors
z tego, ze obywatel kraju zamorskiego zagial nas tu polszczyzna lepsza niz nasza... ze nie wspomne Demiego, ktory i tak tu po angielsku pisze 
@Wojto, Greasus - czy ja mam publicznie oglosic, ze jestescie praktycznie ostatni, zebyscie wreszcie wkleili fote?
To, co ginie w tłumaczeniu można winić Google.
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

DokładnieNameless wrote:z tego, ze obywatel kraju zamorskiego zagial nas tu polszczyzna lepsza niz nasza... ze nie wspomne Demiego, ktory i tak tu po angielsku pisze
@pae: nice to see you browsing polish section
Nie odniosłem takiego wrażenia.
Twoja odpowiedź i tak nie wyjaśnia z kąd ten wtręt o wstydzie za mnie.
Jasne, moja figsa może nie musi zachwycać, ale nie spodziewałem się takiego przyjęcia.
Najważniejsze, że spodobała się odbiorcy, a ja nikomu innemu nie czuję się zobowiązany niczego wyjaśniać.
Twoja odpowiedź i tak nie wyjaśnia z kąd ten wtręt o wstydzie za mnie.
Jasne, moja figsa może nie musi zachwycać, ale nie spodziewałem się takiego przyjęcia.
Najważniejsze, że spodobała się odbiorcy, a ja nikomu innemu nie czuję się zobowiązany niczego wyjaśniać.
Cold "Strobe Light Network"
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

marudziłes na zdjecia w polskiej sekcji i pae tu zareagował - tyle 
-
Nameless
- The Better Choice

1. za malo ci emotek dal, zebys traktowal jego wypowiedz super powaznie?Gazza wrote:Twoja odpowiedź i tak nie wyjaśnia z kąd ten wtręt o wstydzie za mnie.
Jasne, moja figsa może nie musi zachwycać, ale nie spodziewałem się takiego przyjęcia.![]()
2. ktos cos pisal o figurce i malowaniu?
Gazza, glowa w snieg, ochlon, i wroc tu z usmiechem
a figurke ci skomentujemy na powaznie, jesli ja dasz w swoim temacie. Temat wymianowy jest do przyjacielskich pogaduszek, a nie recenzowania prac.
jeszcze 2 foty i zamykamy wymiane!
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

Akurat model mi się podoba - zdjęcia też są spoko 
to byl brutalny atak na jego avataraNameless wrote:Gazza, glowa w snieg
-
Nameless
- The Better Choice

no, nareszcie moge oficjalnie i definitywnie zamknac IV Wymiane Figurek CofC 
Dzieki dla wszystkich za udzial i powazne podejscie. Praktycznie wszystkie figurki zostaly wyslane w terminie, wszystko poszlo gladko i bezproblemowo.
Mam nadzieje ze dobrze sie bawiliscie
Mozecie zobaczyc kompletna Galerie IV Wymiany.
Co do przyszlych planow... coz, zobaczymy co sie wydarzy. Najprawdopodobniej bedzie kolejna wymiana, ludziom raczej podoba sie taka zabawa. Najprawdopodobniej zalozenia i zasady beda podobne do tych aktualnych. Najprawdopodobniej zmienimy lekko wymagania dla uczestnikow (okreslona liczba postow pomiedzy wymianami, albo w okresie 3 miesiecy przed kolejna wymiana). Najprawdopodobniej...
Do nastepnego razu!
Dzieki dla wszystkich za udzial i powazne podejscie. Praktycznie wszystkie figurki zostaly wyslane w terminie, wszystko poszlo gladko i bezproblemowo.
Mam nadzieje ze dobrze sie bawiliscie
Mozecie zobaczyc kompletna Galerie IV Wymiany.
Co do przyszlych planow... coz, zobaczymy co sie wydarzy. Najprawdopodobniej bedzie kolejna wymiana, ludziom raczej podoba sie taka zabawa. Najprawdopodobniej zalozenia i zasady beda podobne do tych aktualnych. Najprawdopodobniej zmienimy lekko wymagania dla uczestnikow (okreslona liczba postow pomiedzy wymianami, albo w okresie 3 miesiecy przed kolejna wymiana). Najprawdopodobniej...
Do nastepnego razu!
Click to see full-sized imageno to jesteśmy na miejscu! brawa dla wszystkich, a dla Namelessa WIELKIE DZIĘKI!!!