[PL] Spotkania malarskie w Wawie
Re: [PL] Spotkania malarskie w Wawie
to i ja sie postaram teraz wpasc 
No to czekamy tylko na głos Maru 
a co ja mam do tego ?? 
wreszcie sami zaczęliście sie organizować bez popychania i szturchania kijkiem - jedyne co mogę zrobić to potwierdzić czy będę czy nie
a na razie to tak jak Denial - jeśli meteoryt nie spadnie to powinienem sie zjawić
jedyne co mogę uzgodnić to to czy czekać na kogoś na stacji metra czy nie
(i do której)
- grupą zawsze sie weselej jedzie a kawałek jest
wreszcie sami zaczęliście sie organizować bez popychania i szturchania kijkiem - jedyne co mogę zrobić to potwierdzić czy będę czy nie
a na razie to tak jak Denial - jeśli meteoryt nie spadnie to powinienem sie zjawić
jedyne co mogę uzgodnić to to czy czekać na kogoś na stacji metra czy nie
- grupą zawsze sie weselej jedzie a kawałek jest
mozemy na stacji, a od ktorej do ktorej to up to you.
To oki.
OFICJALNIE OGŁASZAM ŻE SPOTKANIE MALARZY W WARSZAWIE ODBĘDZIE SIE 05.02.2011 W SIEDZIBIE FIRMY WARGAMER PRZY UL. MECHOFFERA 26 LOK 10
Zapraszamy od godzi 10.00
OFICJALNIE OGŁASZAM ŻE SPOTKANIE MALARZY W WARSZAWIE ODBĘDZIE SIE 05.02.2011 W SIEDZIBIE FIRMY WARGAMER PRZY UL. MECHOFFERA 26 LOK 10
Zapraszamy od godzi 10.00
No i fajnie
Jak możesz to może trochę więcej miejsca by się dało ogarnąć? Bo będzie więcej ludzików, a ostatnio było tak na styk
Jak możesz to może trochę więcej miejsca by się dało ogarnąć? Bo będzie więcej ludzików, a ostatnio było tak na styk
Już załatwiłem że nie będzie żadnych turniejów w Magica 
Rozumiem, że w materii jutrzejszego spotkania się nic nie zmieniło - czyli miejscówka i czas ten sam.
To może jakaś ustawka jak ostatnio - 9:10 metro Marymont na najniższym poziomie stacji metra(na peronie obok torów)?
Jest tam zasięg telefonu i nie piździ
To może jakaś ustawka jak ostatnio - 9:10 metro Marymont na najniższym poziomie stacji metra(na peronie obok torów)?
Jest tam zasięg telefonu i nie piździ
-
Filipek
Witam Panów
Zgłaszam chęć przybycia
i potwierdzam gotowość stawienia się w miejscu zbiórki
Zgłaszam chęć przybycia
no dobra ja będę
- na peronie ...