Kupowałeś czy sam odlewałeś ?? Bo jeśli mam się zabrać za Infinity to by mi się takie przydały.umpa wrote:DziękujęPłytki zaś zrobione są z żywicy.
[PL] Umpa i jego wip'y
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] Umpa i jego wip'y
-
- Chest of Colors
@REDAV: Odlewałem. 
@Demi: Dzięki

@Demi: Dzięki

Bardzo wstępnie i bardzo poglądowo. Taka ot improwizacja.
Póki co nie jestem przekonany...
No nic jak to mówią w "mowie królów": Please speak your minds lads.
Click to see full-sized image
Pozdrawiam
Póki co nie jestem przekonany...
No nic jak to mówią w "mowie królów": Please speak your minds lads.

Pozdrawiam

Mentosy albo inne dropsy. Mi osobiście nie podoba się dobór kolorów, ale są za to bardzo czyste.
A tak w ogóle to ja inaczej widziałem tego ludzika na tych płytkach ustawionego, w drugą stronę, jak na poprzedniej fotce
A tak w ogóle to ja inaczej widziałem tego ludzika na tych płytkach ustawionego, w drugą stronę, jak na poprzedniej fotce

Hmmm... w zamyśle było cos pomiędzy tym granatowym fraktalem a czymś w rodzaju tego
Jeszcze nad tym popracuję...
Hmm co do ustawienia to masz racje, będę musiał co prawda połamać podstawkę bo jeden kafelek jest krzywo i ciężko będzie prosto ustawić to ustrojstwo pod jego nogą. Wykonalne jak najbardziej.
Pozdro!!

Jeszcze nad tym popracuję...
Hmm co do ustawienia to masz racje, będę musiał co prawda połamać podstawkę bo jeden kafelek jest krzywo i ciężko będzie prosto ustawić to ustrojstwo pod jego nogą. Wykonalne jak najbardziej.
Pozdro!!
Hehe, też chciałem Ci podrzucić klip "Billie Jean" Jacksona poprzednio 
Rób tak, żeby się Tobie podobało

Rób tak, żeby się Tobie podobało

Czas na update. Troszkę popaćkałem, troszkę pozmieniałem, niewiele w ostatnim czasie ale zawsze coś...
Poglądowo, w takim to idzie kierunku...
Oraz coś dla Sławola
Podszedłem też do tego pana... nie wiem jak mu paćknąć te podkolanówki z bandaży
Pozdrawiam
Poglądowo, w takim to idzie kierunku...

Oraz coś dla Sławola

Podszedłem też do tego pana... nie wiem jak mu paćknąć te podkolanówki z bandaży

Pozdrawiam
Lepiej z tymi płytkami! Ale koniecznie wygładź malowanie, chyba że to szorstkie i wytarte kamienie
A te 2 zielone łączniki to co to jest?
A odnośnie Lathiema, to już mówiłem, że dla mnie jest skończony
Kolory są oczywiste, ale w Twoim przypadku, to fiolet może nie do końca zagrać z niebieskim i brązami... Myślę, że lepiej trzymać się jednego tematu: albo robisz Jokera i fiolety z żywymi kolorami albo samą głowę, ale ciuchy ziemiste. Tak sobie tylko gdybam, bo pomysłu lepszego niestety nie mam

A odnośnie Lathiema, to już mówiłem, że dla mnie jest skończony

Kolory są oczywiste, ale w Twoim przypadku, to fiolet może nie do końca zagrać z niebieskim i brązami... Myślę, że lepiej trzymać się jednego tematu: albo robisz Jokera i fiolety z żywymi kolorami albo samą głowę, ale ciuchy ziemiste. Tak sobie tylko gdybam, bo pomysłu lepszego niestety nie mam

Działam dalej, z baraku weny niewiele przy samej figurce ale za to porzeźbiłem w podstawce...