kurcze... poza nmm tam nie ma nic specjalnego. Podstawowe kolory tylko i ink wpuszczony na skore do pocieniowania. Moglbym to nazwac poziomem drugim, ale wole powiedziec, że to 1 +NMM, wtedy wiadomo czego spodziewać się po niemetalicznych czesciach figurki
Dziekuje za pochwały. Wcześniej nie malowałem oddziału tej wielkości, tymbardziej jestem zadowolony z efektu spojnosci, o ktorej mowisz Gildor.
Aha, sa pewne dodatki, typu napisy na kaskach, linie na trawie, które nie były planowane, ale cos za cos. Zwlekasz z zamowieniem- daj cos wiecej od siebie.
[PL] Pamperki Rentalla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Pamperki Rentalla
To jest lvl 1??? Masakra, człowieku. NMM to chyba dużo więcej
Jeśli to ma być najprostsze malowanie, to nawet nie chcę mi się komentować. Świetna robota!
Jeśli to ma być najprostsze malowanie, to nawet nie chcę mi się komentować. Świetna robota!
Siemano
Oto ostatnia moja praca. Figurka leci na ebaj, także starałem się wyciągnac ja na tyle na ile potrafiłem. Byla to pierwsza próba pracy z maskolem. Mysle, że troche za duzo go nałozyłem i wyszly zbyt duze płaty uszkodzen.
Komentujcie i oceniajcie śmiało.
Click to see full-sized image
Mahon, dziekuje za zdjęcia, swietnie wyszły
Oto ostatnia moja praca. Figurka leci na ebaj, także starałem się wyciągnac ja na tyle na ile potrafiłem. Byla to pierwsza próba pracy z maskolem. Mysle, że troche za duzo go nałozyłem i wyszly zbyt duze płaty uszkodzen.
Komentujcie i oceniajcie śmiało.
Mahon, dziekuje za zdjęcia, swietnie wyszły
-
- Chest of Colors
Dla mnie spoko - fajny berserk
pre heresy world eater
pre heresy world eater
-
- The Better Choice
mnie sie podobuje
podstawka moglaby byc bardziej blaskomiotna, i srebrny NMM moglby bardziej swiecic, ale to jest marine z charakterem
podstawka moglaby byc bardziej blaskomiotna, i srebrny NMM moglby bardziej swiecic, ale to jest marine z charakterem
Ojej, ale uwalony! Wujek Sławol się cieszy
Myślę jednak, że krew jest nie dość realistyczna, raczej malowana. Te odłażące płaty na pancerzu trochę za duże i wyglądają miejscami jak błoto, a nie rdza. Ale wykonanie niezłe.
Niezły NMM i OSL na hełmie. Ciut za uboga podstawka.
Ale ogólnie jest dobrze. Mi tam się także podoba.
Myślę jednak, że krew jest nie dość realistyczna, raczej malowana. Te odłażące płaty na pancerzu trochę za duże i wyglądają miejscami jak błoto, a nie rdza. Ale wykonanie niezłe.
Niezły NMM i OSL na hełmie. Ciut za uboga podstawka.
Ale ogólnie jest dobrze. Mi tam się także podoba.
Treekiny. Mam nadzieje, ze klient będzie zadowolony. Co o nich myślicie ?
-
Ja też myślę, że tak
Na pierwszy rzut oka ich nie doceniłem, ale po chwili oglądania jakoś do mnie bardziej dotarli. Fajny, spójny oddział. Malowanie nie przekombinowane, a zarazem wystarczająco efektowne.
Na pierwszy rzut oka ich nie doceniłem, ale po chwili oglądania jakoś do mnie bardziej dotarli. Fajny, spójny oddział. Malowanie nie przekombinowane, a zarazem wystarczająco efektowne.