Nameless wrote:nie czuje osobiscie, zeby ktos "powinien Polske reprezentowac"...
jesli ktos pojedzie (Flameon jest tego pewnie najblizej) to bede z calych sil kibicowac. ale zeby "powinien"? niby czemu?
Przy dosc wysokich nagrodach i sponsorowanych biletach, jest szansa , ze coraz wiecej czolowki z Europy i ne tylko, zacznie sie tam pojawiac. Szkoda zeby naszych zabraklo.
Nameless ostatecznie tez meze jechac
W tamtym roku z tego co kojarzę to spoza stanów były tylko 3 osoby poza tym dla polaka jechać do usa to zupełnie co innego niż np. dla takiego francuza, począwszy od zarobków przekładających się na koszt biletu a na wizach skończywszy. Wątpię żeby komukolwiek bez sponsorowanego biletu chciało się tam fatygować. Poza tym niebawem będzie konkurencyjny event w Moskwie który myślę ,że może skusić europejskich malarzy dużo bardziej niż amerykański. Ale o tym na razie cicho sza
To prawda, nawet nie liczac biletu, koszty sa ciagle wysokie.
@ Flameon - ...ale jak juz kolega przyleci to zobowiazuje sie odebrac z lotniska, a i miejsce do spania tez sie znajdzie.
Flameon wrote:No niestety w porównaniu z wyjazdem na GD w europie koszta są nieporównywalnie większe, no i jak wspomniałem zarobki w złotówkach też mają na to wpływ
Zgadza sie ale nie ma co zalowac, Europejskie GD maja zdecydowanie wyzszy poziom i ciekawsze prace mozna tam znalesc niz GD w Stanach.
Sly wrote:To prawda, nawet nie liczac biletu, koszty sa ciagle wysokie.
@ Flameon - ...ale jak juz kolega przyleci to zobowiazuje sie odebrac z lotniska, a i miejsce do spania tez sie znajdzie.
Czyli jak rozumiem kolega mieszka w najbardziej Polskim mieście za granicą czyli Chicago?
Chciałem napisać to na PM ale mi się klawisze pomyliły
Nameless jedź z nami za rok na GD do Kolonii, ekipa chętna na wyjazd już jest