[PL] RED'owe WIP'y
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] RED'owe WIP'y
Super zielona zbroja Widzę, że znacznie podniosłeś poziom malowania
Hej,
Dzięki za odzew. Trochę posiedziałem nad głową chociaż jeszcze muszę skończyć płytki zbroi na karku i słuchawkę a i na włosach kilku blicków brakuje.
Click to see full-sized image
Projekt idzie po woli ale wolę się nie śpieszyć bo chciał bym aby ten model był dopracowany. Ciekawe czy waszym zdaniem kolor włosów pasuje ??
Dzięki za odzew. Trochę posiedziałem nad głową chociaż jeszcze muszę skończyć płytki zbroi na karku i słuchawkę a i na włosach kilku blicków brakuje.
Projekt idzie po woli ale wolę się nie śpieszyć bo chciał bym aby ten model był dopracowany. Ciekawe czy waszym zdaniem kolor włosów pasuje ??
-
- Chest of Colors
Kolor włosów bardzo pasuje, fajnie się odcina od całej zielono-szarej reszty
A tak BTW, widziales moze ta figse razem z sierzantem z Dark Nova? Pasuja do siebie skala?
'eM
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Pięknie idzie!
Mogę się jeszcze doczepić do gładkości zielonego pancerza na lewym udzie (przy najjaśniejszym odcieniu) oraz na osłonce lewej dłoni
Poza tym super, twarz pięknie wycieniowana, futurystyczne gogle też ekstra.
Mogę się jeszcze doczepić do gładkości zielonego pancerza na lewym udzie (przy najjaśniejszym odcieniu) oraz na osłonce lewej dłoni
Poza tym super, twarz pięknie wycieniowana, futurystyczne gogle też ekstra.
-
- The Better Choice
strona andrei podaje taka sama skale 1/32, ale w mm 80 i 65. nie wiem jak mierza (do oczu, czybka glowy, najwyzszego elementu, z podstawka czy bez...) zdaje sie, ze Arbal malowal i panne i miska, wiec spytaj jegoMarta wrote:A tak BTW, widziales moze ta figse razem z sierzantem z Dark Nova? Pasuja do siebie skala?
'eM
UUU, bardzo mi się podoba! Świetna twarz jak i zielone elementy pancerza. Ciśnij dalej;)
Powalczyłem dalej i w sumie jutro zostały mi poprawki i podstawka. Mam nadzieję że uda się ja już skończyć bo sporo czasu mi to zajeło.
Nie wiem czy z czerwienią na broni nie przesadziłem hehe.
RED
Nie wiem czy z czerwienią na broni nie przesadziłem hehe.
RED