[PL] Konkurs malarski GREY SEER - Gorzów Wlkp. 29.08.10
-
maciejrusztyn
Re: [PL] Konkurs malarski GREY SEER - Gorzów Wlkp. 29.08.10
Rapta tez jedzie z wawy
wiec nudzic sie nie bedziecie...
-
Kuzyn
nie mogę się doczekaćSlawol wrote: @Captivus - za tego rogatego-slawola to sam Ci rogi naprostuję, jak tylko przyjedziesz...Rogatych też już za dużo.
prawdziwy malarz nie śpi, prawdziwy malarz czuwaSlawol wrote: A ja idę spać zaraz...
OT to specjalność tego forummaciejrusztyn wrote:Sławol... zasługujesz na jakies wyróznienie za umiejetnosc robienia OT. Dawno nie widzialem tak dlugiego OT:)
zrobioneSlawol wrote:Mahoń, przyłatasz temat przy okazji? :pray:
Popatrz, popatrz, jaki kozak! Zobaczymy, jak będziesz śpiewał, jak wpadniesz...Captivus wrote:nie mogę się doczekaćSlawol wrote: @Captivus - za tego rogatego-slawola to sam Ci rogi naprostuję, jak tylko przyjedziesz...Rogatych też już za dużo.
![]()
![]()
![]()
Bywało też i tak, że nawet nie czuwałem... Ale po paru dniach nie umiałem już oszukiwać organizmu i na pewno nie chcę już do takiego trybu wracaćSlawol wrote:prawdziwy malarz nie śpi, prawdziwy malarz czuwaA ja idę spać zaraz...
Otóż to... A, nie chce mi się rozgadywać... Mam już swoją rangę, apgrejdowaną zresztą, więc źle mi nie jest tutajmahon wrote:OT to specjalność tego forummaciejrusztyn wrote:Sławol... zasługujesz na jakies wyróznienie za umiejetnosc robienia OT. Dawno nie widzialem tak dlugiego OT:)a jak chcesz zobaczyć pokaz umiejętności Sławola, to jeszcze trochę poszukaj
PodziękowałSlawol wrote:zrobioneMahoń, przyłatasz temat przy okazji? :pray:
@szczurek - regulamin jest jasny. Poza tym masz w Warszawie świetnych malarzy, to możesz przy piwie z nimi pogadać i uzyskać opinię - też byli jurorami już w konkursach. No i jest też forum (tak, wiem, zdjęcia to nie to samo). Jeśli nie dasz rady przyjechać z jakiegoś powodu na imprezę - trudno, bywa. Ja też mam daleko do Warszawy i jeśli nic poważnego mi nie uniemożliwia obecności - po prostu wsiadam i jadę.
@KreoL - ojjjj, mylisz się, MB to już wizytówka figurkowego Gorzowa, już wiele lat jest i w nazwie raczej chodzi tutaj o imprezę weekendową i turniej klasy "master", zaliczany do ligii. A że MB już jest znaną i stałą coroczną imprezą i tylko w Gorzowie, to inna sprawa
-
Kuzyn
to cienias jesteśSlawol wrote: Bywało też i tak, że nawet nie czuwałem... Ale po paru dniach nie umiałem już oszukiwać organizmu i na pewno nie chcę już do takiego trybu wracać![]()
Jeśli chcesz jeszcze ze mną żartować na forum kiedykolwiek, to lepiej, żebym zadbał o zdrowie i nie wylądował w szpitalu z wyczerpania. Ilość figurek pomalowanych w przeciągu ostatniego roku oraz tempo malowania (narzucone terminy) skutecznie mi to uświadomiły
Wiem co mówię, wierz mi.
Jeśli nie teraz - to w przyszłości (tfu, tfu, puk-puk) mi to się odbije jeszcze. I nie tylko mi, ale także innym "cieniasom" i "twardzielom"
Jeśli nie teraz - to w przyszłości (tfu, tfu, puk-puk) mi to się odbije jeszcze. I nie tylko mi, ale także innym "cieniasom" i "twardzielom"
-
Kuzyn
pracujesz jak maszyna?
weź kitkata
sory skojarzyło mi się
i nie maluj jak masz na forum nie wchodzić, wiesz bez ciebie to nie to samo
pochwal się, liczbami ile wypędzlowałeś? Masówki prawda?
sory skojarzyło mi się
i nie maluj jak masz na forum nie wchodzić, wiesz bez ciebie to nie to samo
pochwal się, liczbami ile wypędzlowałeś? Masówki prawda?
-
KreoL
Wiem, że MB jest już klasykiem z Gorzowa, ale chodziło o to,że nie zawsze nazwa fajnej imprezy musi łączyć się bezpośrednio ideologicznie z klubem 
Ja to jednak nie dam rady się zabrać, Samochodu nie mam, autobusy ode mnie do Chorzowa nie kursują a najlepsze połączenie pkp to 4 przesiadki, w tym IC i prawie 8 godzin jazdy a do tego 73zł w jedną stronę, tak ,że nie dam rady 
-
kacper_gda
Ja na 90 % sie pojawie
mam nadzieje ze kreol i umpa rowniez.. w pociagu bedzie weselej :p