[PL] III Wymiana Figurek Chest of Colors
Re: [PL] III Wymiana Figurek Chest of Colors
Jeśli mogę wtrącić... Wydaje mi się, że z założenia ta wymiana to zabawa w "pojedyncze" figurki-prezenty i ta forma mi bardzo odpowiada, no ale jeśli ktoś będzie chciał dostać coś konkretnego, to czemu nie?
Ale obok preferencji musiałyby się pojawić także wytyczne odnośnie kolorystyki armii. Ja tam swoich preferencji podawać nie będę. Raz - że nie gram (a i wtedy nic by się u mnie nie zmieniło odnośnie ME), dwa - wolę niespodziankę
Ale pomysł może się sprawdzić u graczy.
-
KreoL
Jako gracz mam mieszane uczucia. Z jednej strony fajnie, że prócz modelu spełniającego estetyczną rolę był by częściej w użyciu, więc nie stał by w jedynie gablocie i cieszył by oczy za każdym razem jak sie gra. Ale z drugiej strony, szkoda by mi było go zniszczyć podczas gry, bo nieważne jak sie człowiek stara to i tak podczas gry odpryskuje często farba.
Ja już przetrząsam wszystkie serwisy z modelami szukając natchnienia. xD Wreszcie nie będzie to kolejny GóWniany model
Ja już przetrząsam wszystkie serwisy z modelami szukając natchnienia. xD Wreszcie nie będzie to kolejny GóWniany model
może za to Garmażeryjny Wyrób? np. GotrekKreoL wrote:GóWniany model
Ja już mam kilka figurek dopasowanych do niektórych uczestników
A po losowaniu kupię konkretną.
Ubranie to dzielo szatana, chce gola figurke :p Hm, ten pomysl z preferencjami mi sie nie podoba. Wg mnie taka wymiana powinna bazowac na zaskoczeniu
Oczywiscie mozna sie dopasowac do osoby dla ktorej sie maluje, ale raczej na podstawie tego co sie juz o niej wie. Takie pisanie ze cos by sie przydalo, czy ktos by chcial to a to to jest takie zamawianie. Ja w kazdym badz razie nic takiego nie bede pisal 

podobnie uważam!Lemartes wrote:Oczywiscie mozna sie dopasowac do osoby dla ktorej sie maluje, ale raczej na podstawie tego co sie juz o niej wie.
JA tam wole wolna reke ... bedzie okazja do zrobiena figsa z jajem 

00:05. Kogo wylosowałem?
Losowanie o ile pamietam bedzie do 30-go najpozniej. Mam nadzieje ze szybciej niz pozniej bo wiedzac dla kogo maluje, moglabym juz wybierac model:D
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes