mały update:
od poniedzialku wzbogacilem sie o 84 pojemniczki vallejo wiec mam teraz ok 110 farb na stanie
zasnanawiam sie tylko czy uda mi sie przetestowac wszystkie kolory...
Last edited by Demi_morgana on 22 Oct 2006, o 18:25, edited 1 time in total.
Kurcze jak tak sobie poczytałem ile wy farb macie to się za głowę złapałem. ja mam 25 cytadelek i mase pactr i w sumie w miare mi wystarcza. teraz zamierzam kupic nieco vallejo skoro są takie dobre.
jak popatrzyłem na fotki z bazyla to oprócz tego że niektórych sie przestraszyłem to pomyślałem sobie ze macie jakiegos sponsora . Całe stoły usiane farbkami
p.s. niedługo dam wipa mojego oczopląsnego bsb. jeszcze troche go zrobie bo na razie ejst sam sztandar robiony 2 dni
jesli chodzi o mnie to uzywam cytadelki, vallejo, reapery, rackhamy i mam ze 2 pactry
generalnie vallejo pasuja do cytadelek wiec trudno mi powiedziec ktore kolory NIE pasuja
ja w sumie mam w swoim zestawie wiecej vallejo model color niz game color - jest w tej palecie mnóstwo fajnych kolorków. jakis rok temu posiadałem tylko kilka farbek citadel (czerwoną, niebieską, żółtą, białą czarną, zielona i boltgun metal) i tylko tym malowałem. teraz mam około 20 vallejo i ok 10 citadelek
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Ja mam tak ze 29 cytadelek ale morze przeniose sie na vallejio. Bo oststnio miałem okazjie dwie farbki od Kacpera porzyczyć i całkiem przyjemnie sie malowało nimi.