[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- Chest of Colors
Ladnych kolorow uzyles. Za to trzeba pochwalic! Gdybym mial sie przec i do czegos przyczepic, to byloby to rozmieszczenie rdzy - nie sadze by woda miala jakiekolwiek szanse by sie zebrac wlasnie w tych miejscach, dlatego wyglada to nienaturalnie. Nienaturalnie wyglada tez rozjasneinie na srodkowej czesci helmu w postaci plamki nad oczami i nad uchem - trudno mi wyobrazic sobie zrodlo swiatla ktore taki wlasnie efekt daje. Jesli jedna z tych dwoch rzeczy, to ta ktora Cie trapi, to ciesze sie ze moglem pomoc Niemniej ja bym nic nie zmienial, glowa daje narazie pozytywne wrazenie.
Znowu sam pod sobą no ale niestety nie ma opcji Edytuj
Skończyłem moją konwersję marynata.
Click to see full-sized image
Skończyłem moją konwersję marynata.
DC? Kto to? Podobieństwo do prac Scibora niestety jest nieuniknione ze względu na wzorki na szatach i nagolennicach ale zapewniam cię ,że na sposób ich wykonywania wpadłem niezależnie od niego i nie projektuję form na kompie tylko siedzę sobie w pokoju i zamęczam się rzeźbiąc wszystkie rowki ręcznie
To tak BTW żeby uniknąć oskarżeń o korzystanie półproduktów pragnę zaznaczyć iż uważam korzystanie z form nad którymi tak samo siedzę i które tak samo formuję i rzeźbię jak pozostałe części modelu za po prostu jeszcze jedna technikę i pomoc w rzeźbieniu a nie oszustwo.
To tak BTW żeby uniknąć oskarżeń o korzystanie półproduktów pragnę zaznaczyć iż uważam korzystanie z form nad którymi tak samo siedzę i które tak samo formuję i rzeźbię jak pozostałe części modelu za po prostu jeszcze jedna technikę i pomoc w rzeźbieniu a nie oszustwo.
Coś mnie tknęło żeby Gil-Galada troszkę zmaltretować no i oto kolejny WIP tegoż pana
Pomóżcie mi wymyślić jak przyozdobić tą białą szmatkę proszę
Pomóżcie mi wymyślić jak przyozdobić tą białą szmatkę proszę