[PL]Polscy figurkowcy

Offtop - wiecie, wszystko i nic...
Post Reply
Przemas

Post by Przemas »

@Nameless - sprostuje jedno: Maxmini nie byla i raczej nigdy nie bedzie strona studyjna, ani z jakims konkretnym studiem powiazana (poza tym, ze czesc czlonkow spolecznosci, autorzy artykulow pracuje w jakiejs grupie).

a i jescze jedno - maxmini ma okresy wzmozonej i slabszej aktywnosci. porownujac z innymi oplskimi stronami poswiecymi stricte figurasom (chociaz przyznaja ze konkurencja tutaj raczej mala) nie wypada zle. sadze ze gdyby powiekszylo sie grono autorow i redaktorow stronka ruszylaby zacnie. ja sila rzeczy nie mam czasu aby wszystko pociagnac, nasmarowac wszystkie artykuly etc.
Poszukiwani wiec jedynie chetni ludzie Wink , gdyz koszta gotow jestem ponosic sam :) ...

edit:
pozwolilem sobie polaczyc posty, a co! :D :wink:
zombie moderator
przemosz.

Post by przemosz. »

co do nowego forum malarskiego mam mieszane uczucia,ledwo sledze 3.
cofcowe forum bardzo pozytwnie mnie zaskoczylo bo za kazdym razem gdy prosze o pomoc to jest mi ona udzielana i w dodatku natychmiastowo.oczywiscie jesli bede mogl w czyms pomoc to chetnie to zrobie:)
p.s.
bankowo nowa gildia mi nie odpowiada :lol:
hashmallum

Post by hashmallum »

Czyli generalnie jestesmy w punkcie wujscia - kazdy chce swoje ;)
To tyle odemnie chyba w tej materii - znowu 'kupsko' ze tak powiem , ale i tak was kocham :hug:

Piss and love!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Przemas wrote:@Nameless - sprostuje jedno: Maxmini nie byla i raczej nigdy nie bedzie strona studyjna, ani z jakims konkretnym studiem powiazana (poza tym, ze czesc czlonkow spolecznosci, autorzy artykulow pracuje w jakiejs grupie).
a swistak siedzi i zawija :D
Przemas - chyba jest dla ciebie oczywiste, ze pomimo braku bezposredniego powiazania wszyscy choc troche kojarzacy srodowisko lacza maxmini z leprechaunem - chocby z racji twojej osoby i ilosci udzielajacych sie tam leprechaunowcow?

@Hash - my ciebie oczywiscie tez, ziomie :) ale dajmy dyskusji czas, moze cos jednak wyniknie tym razem konstruktywnego.
Image
alvarezwawa

Post by alvarezwawa »

Co do maxmini - ja tam nie znajduje nic wprost reklamujacego Lep. - moze jedynie link w odpowiednim dziale, gdzie reklamowany jest tez CofC, MAS, Beltane i Mystic..
Co do PGDC po namysle zgadzam sie z Toba Nameless - w samym swoim pomysle akcja nastawiona na jeden typ konkursow i jednego producenta.

Co do rozbudowy jednego z nich: Skoro juz istnieje i wzietoby sie za jego rozbudowe, mysle ze szybko przestalby kojarzyc sie z jednym konkretnym studio ;) Zreszta mysle ze samym jego autorom nie zalezaloby na tym, zeby forum o takiej klasie bylo miejscem kojarzonym z ich studio - przy rownoczesnej niecheci pozostalych malarzy ;)
Przemas

Post by Przemas »

@Nameless: ja nie mowie co sie komu zdaje - mowie jak jest. maxmini zalozylem przed polaczeniem sil w leprechaunie i od samego poczatku byl to serwis niezalzny, 'niestudyjny'. nie reklamuje tam zadnej ekipy, nikogo nie faworyzuje, nikogo nie obrzucam blotem. kazdy chetny ma mozliwosc sie wypowiedziec. a przyjmujac Twoj punkt widzenia mozna by powiedziec ze maxmini w chwili obecnej jest serwisem Mantrowym - to wlasnie malarze z tej ekipy zaprezentowali ostatnio najwiecej prac. czy mam wiec zabronic malarzom 'studyjnym' pisania na forum maxmini? chyba czujesz jaki bylby to bezsens ;)
hashmallum

Post by hashmallum »

Nawet moja kochana 'Mantra' sie pokazuje na maxmini :P :hug: :hug:
Tylko te komercyjne Black Gobbosy i nne Robaki :hug: :hug: sie nie pokazuja bo nie kochaja innych malarzy wogole.

Piss and Love for all :hug:
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

... Czy to naprawde jest tak trudne do zrozumienia, co za cel ja mam...?... Wiem, ze Polish Games Day Crew jak na teraz jest naprawde efektownie nie eksystentna, wiem ze brak nam wszystkiego, ale ludzie, jak chcecie sobie robic zarty i wysmiewac Projekt taki, zamiast pomyslec co mozna zrobic, aby pomoc, to rzecz naprawde nie ma za duzo sesu...

Ja sie nie moge jeszcze wiecej starac, jak nie mam Uniwerka to robie cos na GD i po prostu jade... dla tego wlasnie myslalem o tym, aby na przyklad Forum ruszylo... Wtedy bym napewno postowal wiecej, ale od poczatku ludzie sie po prostu stawiaja, sa niechetni albo nie zameldowani...

Mam oferte innej Druzyny, w ktorej napewno znajda sie ludzie, ktorzy zrozulmieli mozliwosci takiego Teamu, ktora sam kraj nie wysmiewa, ale raczej jest dumna na ich... Nie jest to moj kraj (mowmy na szczescie...), wiec nadal im juz od paru miesiecy odmawiam, ale mysle, ze jak dalej tak bedzie, ze Polacy nie rozumieja portzeby Teamu, to bardzo mi przykro... i przestane sie starac, tak proste...

Nikt nie ma pomyslow, nikt rady ani dobrej woly, kazdy w tym treadie (orpoc moze dwoch...) absolutnie trzyma rece w kieszeniach i sie gapi, co sie bedzie dzialo... mowie tez o Games Dayu w Polsce...

Mam nadzieje, ze mi sie uda sprowadzic wszystkich ludzi, ktore planuje, moze szok (jak wogole...) pomoze Polsce tak, jak pomogl 3 lata temu w Hiszpani...
-MattCexwish-

Post by -MattCexwish- »

Mowilem przede wszystkim o ludziach POZA Polish Games Day Crew, ktore sie smieja z naszych wymagan... to jest straszne...
hashmallum

Post by hashmallum »

Stary ale przeciez nikt sie nie smieje - tylko zalozyliscie grupa, ktora jest zamknieta odgornie - sami stawiacie granice kto jest in a kto jest out. Ci co sa in, niestety po czesci sa za bardzo artsytyczni i generalnie maja wszystkich w nosie (nie wszyscy oczywiscie). Polska to narod indywidualistow, wiec nie sadze zebyscie razem cokolwiek zwojowali , bo nawet jezeli ktos zajmie jakies miejsce, to reszta bedzie cholernie zazdros na , zawistna, i ogolnie wbije noz w plecy przynajblizszej okazji.
Poprostu wedlug mnie zabrales sie za to 'inside out' mate, a nie tak jak trzeba.
Zbudowales grupe osob ktore owszem amluja supe, ale nie zawsze sa sklonni dzielic sie swoja wiedza, ewentualnie tak jak pisal Scibor - nie maja zamiaru 'nikogo niczego uczyc , bo kazdy powinien wypracowac sobie swoj wlasny styl'.
Wedlug mnie zabrales sie za to od dupy strony bracie ;)
:hug:

Piss and Love! :hug:
Post Reply