[PL] Galeria qc

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Wojto

Re: [PL] Galeria qc

Post by Wojto »

Nie kojarzę tej figurki .Ogółem jakiś gigantów po stronie "dobra" , no chyba że ten jest do jakiś chaośnych krasnali to jeszcze fabularnie bym to przyjął .

Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Ogr jest z armii ogrow :) byl taki fajny oddzial, ktorego nazwy nie pamietam, ale wygladaly te figurki najlepiej w calej armii. byl ten "imperialista" z mlotem wzietym z pomnika sigmara, byl pirat, i chyba jeszcze samuraj :)
Image
gimiak

Post by gimiak »

Nameless wrote:Ogr jest z armii ogrow :) byl taki fajny oddzial, ktorego nazwy nie pamietam, ale wygladaly te figurki najlepiej w calej armii. byl ten "imperialista" z mlotem wzietym z pomnika sigmara, byl pirat, i chyba jeszcze samuraj :)
A teraz to wszystko jest mail order. ;)
Kramik z różnościami Gimiaka... czyli mrocznyraj.pl.
Image
Wojto

Post by Wojto »

Jakie figurki :lol: .Ogółem to ogry mają fajnych bohaterów , IMO najlepszy ten co go niesie masa grotów a on opierdziela w tym czasie kurczaka ;P A ten ninja to wygląda jak z tego filmu "biały ninja" czy jakoś tak :P .

Pozdrawiam
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

Gruby ninja :lol: - czyli inaczej "American ninja"
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
quidamcorvus

Post by quidamcorvus »

Prace nad dioramą dla zielonoskórych "pooowoooli" zbliżają się do końca.

Dwa zdjęcia z serii znajdź X różnic ;)

ImageClick to see full-sized image

I znów niewiele czasu na malowanie. Dzisiaj udało mi się pokolorować włosy najmitów (siwe włosy Araba i Tileańczyka w rzeczywistości lepiej wyglądają):
Image
quidamcorvus

Post by quidamcorvus »

Ogr w barwach Altdorfu, Tileańczyk w barwach Italii - piórka jeszcze rozjaśnię. Krasnolud w pasiastych gatkach i niziołek w zielonym kubraku, no i elfi minstrel w zielonym płaszczu. Tak patrzę na zdjęcie i zielony jeszcze muszę poprawić, z reszty jestem zadowolony.

Image
Wojto

Post by Wojto »

Weź już wrzuć na tą dioramę figurki :P Bo bardzo mnie ciekawi ostateczny wygląd takiego cuda .

Co do WIP'ów , gigant idzie Ci bardzo dobrze .Czerwony i zielony na innych figurkach kompletnie mi się nie podobają jakieś płaskie się wydają [może wina foty].

Pozdrawiam
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

jak tak patrze na te diorame i niektore lepsze fotki figurek, to okazuje sie ze jak chcesz to umiesz niezle malowac. :D
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Post Reply