[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
BOHUN: Amazing works! You are great painter and your miniatures are so inspirative! Your version of Yareck is great, I am studying the photos for some time and planning to buy this piece
Keep on going with your work!
Fajnie, że wprowadziłeś te zbliżenia i inne ujęcia modelu!
Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy!
Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy!
Cold "Strobe Light Network"
Thanks a ot Le6n for your kind wordsLe6n wrote:BOHUN: Amazing works! You are great painter and your miniatures are so inspirative! Your version of Yareck is great, I am studying the photos for some time and planning to buy this pieceKeep on going with your work!
A teraz następna część Dobranocki (albo raczej Teleranka
[rimg]https://img18.imageshack.us/img18/9836/9forum.jpg[/rimg]
[rimg]https://img18.imageshack.us/img18/7940/10forum.jpg[/rimg]
Poprawiłem Czerń (dalsze rozjaśnienia) i dodałem spękania na pancerzu. Oprócz tego położyłem pierwszy cień na złote i srebrne metale.
Opisze cały proces malowania moich metali przy następnych obrazkach, żeby wszystko było w jednym miejscu.
A oto WIP innego modelu nad którym obecnie pracuje. Znowu ta sama kolorystyka
[rimg]https://img18.imageshack.us/img18/6656/11forum.jpg[/rimg]
Do następnego! Dziś albo jutro
Dawaj dalej!
Huron wygląda świetnie w czerni i czerwieni, te kolory - jak dla mnie - mogłyby już takie pozostać, chyba że coś jeszcze dodajesz. Terminator też świetny, choć to nie mój styl - taki kolorowy - ale przyjemnie się ogląda, bo technikę masz ekstra!
A do Dreadnoughta Nurgle'a z FW sam się przymierzałem jakiś czas temu
Pewnie jednak się na niego skuszę także, ale pewnie zdążę najpierw Twojego obejrzeć 
A do Dreadnoughta Nurgle'a z FW sam się przymierzałem jakiś czas temu
Wspaniale przejscia. Naprawde swietnie operujesz kolorem.
Dzieki za tutoriale!
Dzieki za tutoriale!
*** de gustibus non est disputandum ***
Kapitalna sprawa.
Szkoda tylko, że spękania się ot tak pojawiły, a nie poświęciłeś im większego fragmentu (step-by-step).
Szacun.
Szkoda tylko, że spękania się ot tak pojawiły, a nie poświęciłeś im większego fragmentu (step-by-step).
Szacun.
Cold "Strobe Light Network"
hehe urocze
z tego co pamietam spękana akórat są łatwe ...
Winowajćą że z dobranocki zrobił sie tele ranek jestem ja
(kidnaping kilku malaży na spotkanie dnia wczorajszego ... mam nadzeje że udane )
zerwienie śa totalnie w pytke
- rozwalił mnie tekst " e ja tam nielubie i nieumiem robić podstawek "- odnośnie kornowca na tym takim tam co to jest ?? - *(czerwone psowate )
z tego co pamietam spękana akórat są łatwe ...
Winowajćą że z dobranocki zrobił sie tele ranek jestem ja
zerwienie śa totalnie w pytke
- rozwalił mnie tekst " e ja tam nielubie i nieumiem robić podstawek "- odnośnie kornowca na tym takim tam co to jest ?? - *(czerwone psowate )
-
elvers
Taka prośba ode mnie bo nie do konca wiem jak bardzo rozbudowany ma byc ten tutorial. Czy bedziesz mógł zrobić również na tyle szczegółowy jak tekst o czerwieni - opis malowania skóry? Ponieważ spękania i kolory uzyte w czerni ominąłeś to tylko taka prośba zebys podał kolory i kolejnosc nakładania na skóre. Z góry dzięki
no i przede wszystkim teraz czekam na metallici złote i SREBRNE... 
BTW czy ten okres w Twoim malowaniu bedziemy mogli nazywac"okresem czerwonym"?
Stop competing with others. Start competing with yourself.