[PL] Galeria Bohuna

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Le6n

Re: [PL] Galeria Bohuna

Post by Le6n »

BOHUN: Amazing works! You are great painter and your miniatures are so inspirative! Your version of Yareck is great, I am studying the photos for some time and planning to buy this piece :) Keep on going with your work!
...
Image
IN THE SHADOW OF DARK TOWER blog - reviews, tips & tricks, free models, photogallery
...
Gazza

Post by Gazza »

Fajnie, że wprowadziłeś te zbliżenia i inne ujęcia modelu!
Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy!
Cold "Strobe Light Network"
Bohun

Post by Bohun »

Le6n wrote:BOHUN: Amazing works! You are great painter and your miniatures are so inspirative! Your version of Yareck is great, I am studying the photos for some time and planning to buy this piece :) Keep on going with your work!
Thanks a ot Le6n for your kind words :)

A teraz następna część Dobranocki (albo raczej Teleranka :D )

[rimg]https://img18.imageshack.us/img18/9836/9forum.jpg[/rimg]

[rimg]https://img18.imageshack.us/img18/7940/10forum.jpg[/rimg]

Poprawiłem Czerń (dalsze rozjaśnienia) i dodałem spękania na pancerzu. Oprócz tego położyłem pierwszy cień na złote i srebrne metale.
Opisze cały proces malowania moich metali przy następnych obrazkach, żeby wszystko było w jednym miejscu.

A oto WIP innego modelu nad którym obecnie pracuje. Znowu ta sama kolorystyka 8) Ale jak je skończę to zrobię coś zupełnie innego (Nurgle Dreadnought from FW)

[rimg]https://img18.imageshack.us/img18/6656/11forum.jpg[/rimg]

Do następnego! Dziś albo jutro :)
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Dawaj dalej! :clap: Huron wygląda świetnie w czerni i czerwieni, te kolory - jak dla mnie - mogłyby już takie pozostać, chyba że coś jeszcze dodajesz. Terminator też świetny, choć to nie mój styl - taki kolorowy - ale przyjemnie się ogląda, bo technikę masz ekstra!

A do Dreadnoughta Nurgle'a z FW sam się przymierzałem jakiś czas temu ;) Pewnie jednak się na niego skuszę także, ale pewnie zdążę najpierw Twojego obejrzeć :mrgreen:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Marek

Post by Marek »

Wspaniale przejscia. Naprawde swietnie operujesz kolorem.
Dzieki za tutoriale!
*** de gustibus non est disputandum ***
Gazza

Post by Gazza »

Kapitalna sprawa.
Szkoda tylko, że spękania się ot tak pojawiły, a nie poświęciłeś im większego fragmentu (step-by-step).
Szacun.
Cold "Strobe Light Network"
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

hehe urocze :)
z tego co pamietam spękana akórat są łatwe ...

Winowajćą że z dobranocki zrobił sie tele ranek jestem ja :P (kidnaping kilku malaży na spotkanie dnia wczorajszego ... mam nadzeje że udane )
zerwienie śa totalnie w pytke
- rozwalił mnie tekst " e ja tam nielubie i nieumiem robić podstawek "- odnośnie kornowca na tym takim tam co to jest ?? - *(czerwone psowate )
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
elvers

Post by elvers »

Taka prośba ode mnie bo nie do konca wiem jak bardzo rozbudowany ma byc ten tutorial. Czy bedziesz mógł zrobić również na tyle szczegółowy jak tekst o czerwieni - opis malowania skóry? Ponieważ spękania i kolory uzyte w czerni ominąłeś to tylko taka prośba zebys podał kolory i kolejnosc nakładania na skóre. Z góry dzięki ;) no i przede wszystkim teraz czekam na metallici złote i SREBRNE... ;)
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

krotko mowiac - bomba! dzieki za tutorial.
Image
kacpero

Post by kacpero »

:clap: nic dodac nic ujac.. swietna robota..
BTW czy ten okres w Twoim malowaniu bedziemy mogli nazywac"okresem czerwonym"? :bonk:
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Post Reply