[PL] Pamperki Rentalla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] pamperki Rentalla
The contrast is so good on your models, the use of colour is amazing too, however i feel there's too much white for my taste and a hint more colour would really add to the feel. Saying that your care for tidyness and tiny patterns is really great, it's always a pleasure seeing your work.
Eee... Czy on jest do grania czy na jakis konkurs?
Jezeli odp. 1. To on jest wyje... w kosmos
Jezeli odp. 2. To i tak jest zarabisty, za wyjatkie podstawki, ktora mu ujmuje
Jezeli odp. 1. To on jest wyje... w kosmos
Jezeli odp. 2. To i tak jest zarabisty, za wyjatkie podstawki, ktora mu ujmuje
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
@ Arcitca- Thanks for your comment. It's really nice to hear it from you. Yeah I agree with your opinion about white. I started this mini 2 years ago, now to my mind I have little bit different style like this on this mini, but I wanted finish it with one painting style and keep one main scheme:)
@czlowiek.morze- Bo ja wiem co sie z nim stanie ? Na pewno pojdzie na ebaj, a dalej niech sie dzieje wola nieba
Dzieki za komentarz
@Gildor- dzieki za slowa uznania
@czlowiek.morze- Bo ja wiem co sie z nim stanie ? Na pewno pojdzie na ebaj, a dalej niech sie dzieje wola nieba
@Gildor- dzieki za slowa uznania
No to zycze powodzenia z aukcja
chociaz taki fajny model raczej go nie potrzebuje 
miniatures painted:
włosy od przodu - za mały kontrast
heh też mam takie modele co to raczej mnie męczą a nie ja je ...
zrobiony bardzo czysto az oczy bolą od tego
heh też mam takie modele co to raczej mnie męczą a nie ja je ...
zrobiony bardzo czysto az oczy bolą od tego
@czlowiek.morze- Dzieki, zobaczymy co z tego wyniknie, bede obserwował 
@Maru- zgadzam sie z Toba w sprawie włosów, ale nie mam juz najmniejszej ochoty ich przemalowywac, bo jestem na granicy wytrzymałosci patrzac na ten model, tyle krwi mi napsul.
@Maru- zgadzam sie z Toba w sprawie włosów, ale nie mam juz najmniejszej ochoty ich przemalowywac, bo jestem na granicy wytrzymałosci patrzac na ten model, tyle krwi mi napsul.
Świetne ostrze, niecodzienny kolor i do tego świetne wykonanie.
Generalnie model bardzo czysto i elegancko pomalowany.
Co mi sie rzuca w oczy przy tym żółtym świetle (pewnie to jest powod) to troche brak spojnosci w kolorystyce, miejscami fiolety, miejscami turkus i do tego zlote dodatki. PRzez 2 lata koncepcja sie pewnie zmieniała 8 razy;p
Ale dobrze, ze ostatecznie model wyszedł tak ciekawie.
Gratulacje!
Generalnie model bardzo czysto i elegancko pomalowany.
Co mi sie rzuca w oczy przy tym żółtym świetle (pewnie to jest powod) to troche brak spojnosci w kolorystyce, miejscami fiolety, miejscami turkus i do tego zlote dodatki. PRzez 2 lata koncepcja sie pewnie zmieniała 8 razy;p
Ale dobrze, ze ostatecznie model wyszedł tak ciekawie.
Gratulacje!
dzieki za komentarz Galharen, czyzbys wracał do malowania ?
ciężko się nie zgodzić co do tego że model jest bardzo ładnie pomalowany
działają na mnie takie kolory i kontrasty