[PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !

Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
dead

Post by dead »

a oto 4 bolce zaloga jeszcze nie skonczona(brak detali i fh) ale dzis dokoncze i potem walne foty (troche male ale jak wszystko zrobie wrzuce dokladniejsze)
ImageClick to see full-sized image
IRKUCK

Post by IRKUCK »

fajnie wygladaja sloje na bolcach, troche moze za wyrazne ale na stole musza sie prezentowac bardzo dobrze ;)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
dead

Post by dead »

Takie jest zalozenie -> by sie dobrze to prezentowalo na stole -> przy okazji takie drewno jest szybkie do wymalowania i dosc efektowne :P co za tym idzie dobry efekt uzyskam niskim nakladem pracy :) - choc mimo tego minimalizmu i tak mi sie bardziej takie cos podoba jak ladnie cieniowane elementy drewniane -> widac to po drzewcach broni i rydwanie

oto crewmeni - mam nadzieje ze spelniaja stolowe standardy ;) - staralem sie by metaliki i szatki byly tak gladkie jak tylko sie da i mysle ze jest ok. drobny freehendzik ktory wypelnia pusta przestrzen -> bez tego zawijasa wygladalo to tak mniej ciekawie (choc sam szlaczek nie jest jakis gornolotny - troche skopalem ale potem nie chcialem zamalowywac i musialem jakos wyciagnac cos wzglednie znosnego z mojego babola)

musze teraz siasc ostro do podstawek ... i smoka :D (rydwany mysle ze do weekendu zloze w kupe i podmaluje laczenia oraz ustawie zaloge tak by byla wymienna :P

pozdro wracam do pracy
Galharen

Post by Galharen »

Stary, jakie ty masz tempo :shock: Ja dzisiaj pomalowalem 3 white lionow i jestem z siebie dumny, a ty w jeden dzien machasz oddzial 20 swordow :wink:
Coz, wiec ze poziom mocno stolowy, ale mi sie podoba, bo granie z takimi armiami to czysta przyjemnosc :)
Freehand na sztandarze w swordach bardzo fajny, dobry jest tez patent z tym drewnem na bolcach :)
Image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

na stole na pewno sie to sprawdza, ja wielkiej przyjemnosci nie odczuwam przy ogladaniu :)
nie ma co wytykac, bo pewnie poziom zamowienia niski. jak sie wpasowales w oczekiwania klienta, to chyba nie ma co komentowac.
strzelcie potem jakas fajna fotke calosci, co?
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

No proszę proszę :mrgreen: horda smerfów
-- Ańa

Image
dead

Post by dead »

smok praktycznie skonczony - zabieram sie za jezdzcow teraz ...

tak to wyglada na chwile obecna - moze cos pododawac ?? jakies losze na skalki ?? np nie wiem czy jest to wymagane :P

wracam do roboty :D
Galharen

Post by Galharen »

Lepiej mu pysk pomaluj zanim uznasz go za skonczonego :)
Image
kacpero

Post by kacpero »

duzo mozna by na tym smoku poprawic.. np. przelamac troche monotonna kolorystyke, wydobyc bliki z NMMa itepe.. no ale nie chce za bardzo marudzic bo nie wiem w jakim stopniu ogranicza Cie level malowania..
poki co czysto, schludnie i na stol ;)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
dead

Post by dead »

nmm?? gdzie jest :P ?? nie wiem gdzie mial byc nmm bo wszysko malowane metalikami ;). poziom 2/3. wlasnie siedze nad herosami ;) sa tez dosc monotonni - bialo niebiescy (tak jak cala armia).
jakby ktos nie pamietal to oprocz tych sm i bolcow ze str wczesniej to do tej armii wchodza:
mag:
https://www.chestofcolors.com/cofc-postn ... E_mage.jpg
speary:
https://www.chestofcolors.com/cofc-postn ... earmen.jpg
rydwan:
https://www.chestofcolors.com/cofc-postn ... hariot.jpg

do zaprezentowania zostaly 3 rydwany i herosi a potem jeszcze duzo wiecej pamperkow
Post Reply