[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
i twarz aż tak nie przeszkadza... 
bardzo dobry czerwony i oczywiście metaliki też 
I really like your style of painting, nice and neat with smooth blends. I prefer the first background
the blue is a bit too overpowering 
uuu dlugo mnie tutaj nie bylo
Figurka fajna ,a NMM najlepszy
Trochę te nietoperze potraktowane po macoszemu
Najbardziej razi krew (taki sam kolor jak pancerz i dziwnie się kończy ,taką kreską na ostrzu) 

nmm na klatce ma troche inny odcien niz na nogach i rekach. Nie wiem co jest wipem a co nie wiec ciezko ocenic. Na wstazkach mozna by cos napisac. Obkrawedziowal bym rowniez bron białym. Fajny model, przykuwa uwage 
-
SexRocket
zbroja i twarz wyszly Ci swietnie, krawedziowanie karabinu faktycznie moglo by fajnie wygladac, byl by bardziej oczojebny co przy zestawieniu ze zbroja wydaje mi sie ze dalo by fajny efekt
Last edited by SexRocket on 23 Apr 2010, o 14:31, edited 1 time in total.
zbroja, twarz - rewelacja! wyszyły fajnie, szczególnie twarz jest bardzo wyrazista.
Kamyczki chyba nie są skończone?
Kamyczki chyba nie są skończone?
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
no zużyjesz cały słoiczek sneake bita i co wtedy
o To "kajzerkowcy"
- powinni być dobrze wypieczeni
o To "kajzerkowcy"
- powinni być dobrze wypieczeni