Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
W końcu coś lotrowego zmalowałem tzw zwipowałem. Chciałem aby było mrocznie. Co do maryna to zbroja jest już na w miarę zaawansowanym etapie (miejscami).
Dalej nie mam białej farbki bo jak na złość ktoś z cytadeli pomylił kremowy z czystą bieląxD Komentarze mile widziane.
Pozdrawiam. Click to see full-sized image Click to see full-sized image
Dobry elf=martwy elf Elficcy menele byliby ciekawą koncepcją, może jakaś konwersja i doczepienie miniaturowej flaszki mamrota na podstawkę? Długouch rzeczywiście mrocznie się prezentuje, samo zdjęcie niestety również mroczne więc nie bardzo go widać Marine'a w tym stadium ciężko w sumie oceniać ale zapowiada się interesująco.
Trzymam kciuki za postępy w pracy i z niecierpliwością wyczekuję efektu końcowego
Wykonanie bardzo ładne. Ciekawa kolorystyka, ładne cieniowanie. Ogólnie armia sympatyczna, gdyby nie...ech, no co ja poradzę, że nie lubię elfów I tak sieją postrach, bo noszą damskie ciuszki. No i ten wrodzony brak zarostu...a fe! Koncepcja upgrade'u elfów na mniej zniewieściałą wersję bardzo pomysłowa mości Gildorze, tak trzymać!