[PL] Galeria Gildora

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Gildor

Post by Gildor »

W końcu coś lotrowego zmalowałem tzw zwipowałem. Chciałem aby było mrocznie. Co do maryna to zbroja jest już na w miarę zaawansowanym etapie (miejscami).
Dalej nie mam białej farbki bo jak na złość ktoś z cytadeli pomylił kremowy z czystą bieląxD Komentarze mile widziane.
Pozdrawiam.
ImageClick to see full-sized image
Image
Gildor

Post by Gildor »

Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

~mroczny to jest na pewno - w pierwszej chwili byłem pewny że to uruk-hai jakiś... :think:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Gildor

Post by Gildor »

Bo miałem zamiar malować armie elfickich meneli. Z tej fotki tego nie widać ale ziomuś ma namalowany zarost na brodzie xD
Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

wierzę na słowo :razz:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Akasha

Post by Akasha »

Dobry elf=martwy elf :lol: Elficcy menele byliby ciekawą koncepcją, może jakaś konwersja i doczepienie miniaturowej flaszki mamrota na podstawkę? Długouch rzeczywiście mrocznie się prezentuje, samo zdjęcie niestety również mroczne więc nie bardzo go widać :) Marine'a w tym stadium ciężko w sumie oceniać ale zapowiada się interesująco.

Trzymam kciuki za postępy w pracy i z niecierpliwością wyczekuję efektu końcowego :)
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

Akasha wrote:Dobry elf=martwy elf :lol:
:clap:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Gildor

Post by Gildor »

to lotrowa nowość. Takie zmenelowaciałe elfy siały by większy postrach niż pierworodni xD
Image
Akasha

Post by Akasha »

Wykonanie bardzo ładne. Ciekawa kolorystyka, ładne cieniowanie. Ogólnie armia sympatyczna, gdyby nie...ech, no co ja poradzę, że nie lubię elfów :lol: I tak sieją postrach, bo noszą damskie ciuszki. No i ten wrodzony brak zarostu...a fe! Koncepcja upgrade'u elfów na mniej zniewieściałą wersję bardzo pomysłowa mości Gildorze, tak trzymać! :clap:
Gildor

Post by Gildor »

Ja tego nie malowałem jak coś. Jeżeli będę miał czas i chęci to odpicuje sobie menelo-elfów.
Image
Post Reply