[PL] Spotkania malarskie w Wawie

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
przemo

Re: [PL] Spotkania malarskie w Wawie

Post by przemo »

fajnie

tylko nie zapomnijcie wziąć pomalowanych figurek do oglądania :)
liczę bardzo na koleszke od infy Sadzia, Marowe nowości, Camelson jak masz cokolwiek czego jeszcze nie opchnąłeś to przynoś i każdy inny też niech bierze co ma!

Ja tam nie mam w sumie nic nowego ale mogę coś starego wziąć.
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

wez wiesz co... GRIMGORA!! :D
mr_Denial

Post by mr_Denial »

Heh, no ja w sumie też nie mam nic nowego do ostatniego razu.... a przynajmniej z malunków, niestety :(

Mogę zabrać Clockmakera jeśli nie widziałeś, wątpię, bo nie zamieszczałem nigdzie fotek.
Wezmnę za to lapka(o ile mi się zmieści) i mogę pokazać fotki skończonej podstawki pod Hellsmitha.... czyli polansować się co to w domu ja nie mam ;)
Jeśli mi się uda spakować z lapkiem, to chętnych na zgranie "Materiałów Modelarski" uprasza się o zabranie albo swojego kompa albo pojemnego nośnika.... moja nagrywarka niekoniecznie działa ;|

Mam nadzieje, że się nic nie sraknie i spotkamy się na miejscu.

Ps. Czy tam jest jakieś oświetlenie ?
przemo

Post by przemo »

Camelson - Grimgora zawsze nosze przy sobie :) mam na niego specjalną kieszeń w spodniach :)

mr.Denial - hahaha :bonk: , przyniesiesz laptopa żeby pokazać nam zdjęcia podstawki? :bonk: :lol: A może przynieś podstawkę ? :)

A Clockmakera koniecznie!
mr_Denial

Post by mr_Denial »

heh, wiem, brzmi to abstrakcyjnie, ale nie chce mi się tego wieść w drugi koniec miasta,
bo to z fimo soft jest zrobiona prawie cała i boje się, że się pokruszy, bo sporo delikatnych elementów jest ;)
A laptkoka biorę żebyście mogli zgrać materiały, a tak się akurat składa, że mam trochę fotek, bo może jakiegoś tutka zrobię.
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

wez materiały jak dasz rade Denial! wezme pendrajwa! :D
Zahor

Post by Zahor »

Co do oświetlania to będziemy siedzieć zaraz przy oknach, ale będę też miał przygotowane dwie lampy: duża lampę z białym światłem dla malujących i mała z żółtym dla dłubiących w plastiku lub masach modelarskich 8) . Do tej pory swoje przybycie potwierdzało też 3-ech młodych malarzy związanych z Wargamerem więc pierwotne założenie organizacji spotkani, jakim było edukacji innych młodych malarzy być może zostanie spełnione :mrgreen: .
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

ja tam uczyć nie potrafie :P wiec ze mnie pozytku nie bedzie, moge tylko pokazac jak cos zmalowac, ale to tez w sposób taki, że nie każdy mnie zrozumie :P

Przemo, bedziesz w koncu?
przemo

Post by przemo »

co za pytanie... pewnie że będę :)

Camelson - nie przesadzaj, przecież bardzo ładnie wykładałeś na Hussarze :D

Maru - weźmiesz aparat? W sumie to pewnie głupie pytanie 8) Ale możemy zrobić trochę fotek. Jeszcze prośba o koło barw o którym kiedyś mówiłeś że takowe posiadasz. Chodzi mi o takie które w środku ma najciemniejsze barwy (brudne) a idąc na zewnątrz koła barwy są coraz czystsze. Chyba wiesz ocb? To bym sobie takie z chęcią skserował, albo może masz na komputerze?
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

o to chodzi ??
ImageClick to see full-sized image

mam gdzieś jeszcze inne ale muszę poszukać
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Post Reply