[PL] Galeria Bohuna

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
dead

Post by dead »

A co do RMM to jakich farb uzywasz i z jakich firm ??
A ten champ to niezly rarytas :D - kurde masz moze wiecej takich antykow ??
elvers

Post by elvers »

@Dead: Jeśli dobrze załapałem to ten rarytasowy Khornowiec jest zleceniem od jakiegoś typa z Włoch.

Dokładam sie do gratulacji zwłaszcza za juggera. Btw jak tam idzie tworzenie JAKIEGOKOLWIEK tutka?! :D mi to by sie podobał tutek do robienia zadrapan ale każdy inny też mega mile widziany! :D
dead

Post by dead »

nie jest wazne czyje sa te figurki - ja po prostu uwielbiam starocie - w dobrym wykonaniu ofc. Niestety nie kazdy antyk jest wartosciowym modelem :P (niektore sa - nie oszukujmy sie - kupowate :D) czekam na nurgla
Bohun

Post by Bohun »

Hola. Do RMM uzywam alkoholowych metalikow firmy Vallejo do robienia podkladow, zas do malowania Metal Medium tej samej firmy + rozne dodatki w postaci pigmentow, akryli, mediumow i varnishy.

Wrzucam ukonczonego Chempiona Nurlga. Tak jak ten Khorna zostal odlany w 1988 roku. Obydwie figurki dotalem od klienta, wiec niesyety nie mam wiecej takich.

Co myslicie?

[rimg]https://img123.imageshack.us/img123/1180/cmon1.jpg[/rimg]
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

to tego momentu moja wersja w/w modeli całkiem mi się podobała... :(
:clap:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Skrit
Needs more explanation
Needs more explanation

Post by Skrit »

@Demi: wydobywają też! :(

Bardzo przyjemna wersja, metallics są ace! JA może nie fathom co rzeczy na podstawie są chociaż?

:curtain: P.s; sorry for bad polish but then again you promised to post in english section too! :P
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

bravo Skrit! :mrgreen: :clap:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
dead

Post by dead »

Super jest ten przykurcz !! W Twoim wykonaniu te stare modele nabieraja nowego wydzwieku i odzywaja - nie sa to wspaniale rzezby odlewy itp itd ale w takim wykonaniu naprawde z przyjemnoscia sie na nie spoglada i chyba nie ma osoby ktora by pogardzila takimi modelami w armii !! BRAVO !!
Rentall

Post by Rentall »

czyzby to dawno zapomniane esperanto ? :mrgreen:
Galharen

Post by Galharen »

Bohun, jesli bedziesz kiedys malowal cos charytatywnie, to pamiętaj, że sie pierwszy ustawilem w kolejke :)

Poziom Twoich prac jest rewelacyjny, lord na juggerze to poprostu cudo!
Oldschoolowe prace tez świetne, choc wolę khornowca niz tego nugle'a.
Image
Post Reply