Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
@Dead: Jeśli dobrze załapałem to ten rarytasowy Khornowiec jest zleceniem od jakiegoś typa z Włoch.
Dokładam sie do gratulacji zwłaszcza za juggera. Btw jak tam idzie tworzenie JAKIEGOKOLWIEK tutka?! mi to by sie podobał tutek do robienia zadrapan ale każdy inny też mega mile widziany!
nie jest wazne czyje sa te figurki - ja po prostu uwielbiam starocie - w dobrym wykonaniu ofc. Niestety nie kazdy antyk jest wartosciowym modelem (niektore sa - nie oszukujmy sie - kupowate ) czekam na nurgla
Hola. Do RMM uzywam alkoholowych metalikow firmy Vallejo do robienia podkladow, zas do malowania Metal Medium tej samej firmy + rozne dodatki w postaci pigmentow, akryli, mediumow i varnishy.
Wrzucam ukonczonego Chempiona Nurlga. Tak jak ten Khorna zostal odlany w 1988 roku. Obydwie figurki dotalem od klienta, wiec niesyety nie mam wiecej takich.
Super jest ten przykurcz !! W Twoim wykonaniu te stare modele nabieraja nowego wydzwieku i odzywaja - nie sa to wspaniale rzezby odlewy itp itd ale w takim wykonaniu naprawde z przyjemnoscia sie na nie spoglada i chyba nie ma osoby ktora by pogardzila takimi modelami w armii !! BRAVO !!