[PL] GOLDEN DEMON Polska 2008

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Locked
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

mysle, ze jeszcze rozklad dnia bylby bardzo przydatny. Mozesz pogonic Szamana o okreslenie konkretnych godzin? KIedy mozna wchodzic, kiedy przyjmuje sie prace, kiedy sie ocenia, kiedy sie oglasza?
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

moge tak samo jak i ty :) co jednak przed chwila uczynilem...

EDIT: ciekawe skad sie ludziom wzial pomysl ze to do mnie nalezy zgromadzenie tych wszystkich informacji :think:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

bo jestes glownym sedzia, w zwiazku z czym masz lepszy kontakt z Szamanem? chyba lepiej, zeby jedna osoba przekazywala pytania, niz zebysmy wszyscy go atakowali i zmuszali do odpowiedzi indywidualnych :)
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

kotlet_Schabowy - jak to może być, że Cię nie ma na liście imprezowej? :shock: Nie przyjeżdzasz na GD?

Illusionrip i ja jesteśmy w trakcie organizowania listy malarzy, którzy na zmianę będą robić przez całą imprezę pokazy malowania (będzie można zasypywać pytaniami i oczekiwać naocznych wyjaśnień :twisted: )
Sporo osób nam jeszcze nie podpowiedziało, ale lista już jest kusząca:

ana [pl]
artur [pl]
ben [de]
bohun [pl]
cba [fr]
cukieras [pl]
demon_color [pl]
illusionrip [pl]
jpmn [es]
julien [fr]
remy [rf]
rusto [it]
szary [pl]
umpa [pl]

(lista ułożona alfabetycznie)
-- Ańa

Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Nameless wrote:bo jestes glownym sedzia
to nie jest prawda - jestem takim samym sedzia jak ty.
glownym jest gosc z GW
-- Mahoń

Image

Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

a to honor zwracam
Image
Kotlet_Schabowy

Post by Kotlet_Schabowy »

Ana wrote:kotlet_Schabowy - jak to może być, że Cię nie ma na liście imprezowej? :shock: Nie przyjeżdzasz na GD?
Na Golden Demonie na 99% będę. Pisałem natomiast wcześniej ,że na imprezie niestety nie będę mógł być. I tak dokładam wszelkich starań by w ogóle móc pojechać do Poznania 22 Listopada, gdyż harmonogram mam naprawdę bardzo napięty. Zostały jeszcze trzy tygodnie,a ja już wiem ,że drugiej pracy raczej nie zdążę przygotować...Tak czy inaczej cieszę się ,że ktoś się zainteresował moją nieobecnością na tej magicznej liście:)
dead

Post by dead »

helol -> przyjezdzam przyjezdzam :D bede to juz pewne ... BTW mam pytanko do panstwa Machowskich ;) -> czy nie przeszkadzaloby wam jakbym przyjechal w piatek wieczorem ?? czy nie bylby to jakis wiekszy klopot ?? -> klopotem by bylo to ze dotarlbym zapewne do poznania i bylbym tam okolo godz 20 -> planowo 19:43 i nie wiedzialbym pewnikiem jak do WAS dojechac -> jesli to problem to sie spotkamy dopiero na PGA w sobote rano ...

Acha i od dzis moze zniknac ten znak zapytania przy moim niku ;) bo wiem ze jade gdyz kasa juz odlozona na ten cel ...

PS ciesze sie ze beda te pokazy moze wreszcie sie czegos naucze ;) ... no i bede musial odswierzyc moj inglisz :P

pozdro

PPS swoja droga mozna podac przykladowe ceny za napoje wyskokowe spozywane podczas imprezki :D ??
Galharen

Post by Galharen »

dead wrote:helol -> przyjezdzam przyjezdzam :D bede to juz pewne ... BTW mam pytanko do panstwa Machowskich ;) -> czy nie przeszkadzaloby wam jakbym przyjechal w piatek wieczorem ?? czy nie bylby to jakis wiekszy klopot ?? -> klopotem by bylo to ze dotarlbym zapewne do poznania i bylbym tam okolo godz 20 -> planowo 19:43 i nie wiedzialbym pewnikiem jak do WAS dojechac -> jesli to problem to sie spotkamy dopiero na PGA w sobote rano ...

Acha i od dzis moze zniknac ten znak zapytania przy moim niku ;) bo wiem ze jade gdyz kasa juz odlozona na ten cel ...

PS ciesze sie ze beda te pokazy moze wreszcie sie czegos naucze ;) ... no i bede musial odswierzyc moj inglisz :P

pozdro

PPS swoja droga mozna podac przykladowe ceny za napoje wyskokowe spozywane podczas imprezki :D ??
Odnoście ostatniego punktu - zakładam, że będą po standardowych cenach, bro za 6zł to chyba minimalna norma w pubach :wink: :wink:
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

5-7 zl zaleznie jakie i ile.
drinaski drozsze...

co do piatku - lap lepiej Anie na priv.
-- Mahoń

Image

Locked