[PL] GOLDEN DEMON Polska 2008
kotlet_Schabowy - jak to może być, że Cię nie ma na liście imprezowej?
Nie przyjeżdzasz na GD?
Illusionrip i ja jesteśmy w trakcie organizowania listy malarzy, którzy na zmianę będą robić przez całą imprezę pokazy malowania (będzie można zasypywać pytaniami i oczekiwać naocznych wyjaśnień
)
Sporo osób nam jeszcze nie podpowiedziało, ale lista już jest kusząca:
ana [pl]
artur [pl]
ben [de]
bohun [pl]
cba [fr]
cukieras [pl]
demon_color [pl]
illusionrip [pl]
jpmn [es]
julien [fr]
remy [rf]
rusto [it]
szary [pl]
umpa [pl]
(lista ułożona alfabetycznie)
Illusionrip i ja jesteśmy w trakcie organizowania listy malarzy, którzy na zmianę będą robić przez całą imprezę pokazy malowania (będzie można zasypywać pytaniami i oczekiwać naocznych wyjaśnień
Sporo osób nam jeszcze nie podpowiedziało, ale lista już jest kusząca:
ana [pl]
artur [pl]
ben [de]
bohun [pl]
cba [fr]
cukieras [pl]
demon_color [pl]
illusionrip [pl]
jpmn [es]
julien [fr]
remy [rf]
rusto [it]
szary [pl]
umpa [pl]
(lista ułożona alfabetycznie)
-
Kotlet_Schabowy
Na Golden Demonie na 99% będę. Pisałem natomiast wcześniej ,że na imprezie niestety nie będę mógł być. I tak dokładam wszelkich starań by w ogóle móc pojechać do Poznania 22 Listopada, gdyż harmonogram mam naprawdę bardzo napięty. Zostały jeszcze trzy tygodnie,a ja już wiem ,że drugiej pracy raczej nie zdążę przygotować...Tak czy inaczej cieszę się ,że ktoś się zainteresował moją nieobecnością na tej magicznej liście:)Ana wrote:kotlet_Schabowy - jak to może być, że Cię nie ma na liście imprezowej?Nie przyjeżdzasz na GD?
helol -> przyjezdzam przyjezdzam
bede to juz pewne ... BTW mam pytanko do panstwa Machowskich
-> czy nie przeszkadzaloby wam jakbym przyjechal w piatek wieczorem ?? czy nie bylby to jakis wiekszy klopot ?? -> klopotem by bylo to ze dotarlbym zapewne do poznania i bylbym tam okolo godz 20 -> planowo 19:43 i nie wiedzialbym pewnikiem jak do WAS dojechac -> jesli to problem to sie spotkamy dopiero na PGA w sobote rano ...
Acha i od dzis moze zniknac ten znak zapytania przy moim niku
bo wiem ze jade gdyz kasa juz odlozona na ten cel ...
PS ciesze sie ze beda te pokazy moze wreszcie sie czegos naucze
... no i bede musial odswierzyc moj inglisz 
pozdro
PPS swoja droga mozna podac przykladowe ceny za napoje wyskokowe spozywane podczas imprezki
??
Acha i od dzis moze zniknac ten znak zapytania przy moim niku
PS ciesze sie ze beda te pokazy moze wreszcie sie czegos naucze
pozdro
PPS swoja droga mozna podac przykladowe ceny za napoje wyskokowe spozywane podczas imprezki
Odnoście ostatniego punktu - zakładam, że będą po standardowych cenach, bro za 6zł to chyba minimalna norma w pubachdead wrote:helol -> przyjezdzam przyjezdzambede to juz pewne ... BTW mam pytanko do panstwa Machowskich
-> czy nie przeszkadzaloby wam jakbym przyjechal w piatek wieczorem ?? czy nie bylby to jakis wiekszy klopot ?? -> klopotem by bylo to ze dotarlbym zapewne do poznania i bylbym tam okolo godz 20 -> planowo 19:43 i nie wiedzialbym pewnikiem jak do WAS dojechac -> jesli to problem to sie spotkamy dopiero na PGA w sobote rano ...
Acha i od dzis moze zniknac ten znak zapytania przy moim nikubo wiem ze jade gdyz kasa juz odlozona na ten cel ...
PS ciesze sie ze beda te pokazy moze wreszcie sie czegos naucze... no i bede musial odswierzyc moj inglisz
pozdro
PPS swoja droga mozna podac przykladowe ceny za napoje wyskokowe spozywane podczas imprezki??