[PL] Warsztat Szczurka

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
szczurek_

Post by szczurek_ »

W robocie jestem to sie nawet zalogowac moge :mrgreen: Generalnie 1 skora tez mi podchodzila ale zleceniodawaca chcial zielonego (mysle ,ze w przypadku drugiej wersjki i tak przegialem :D bo zielone standardowe to to nie jest ;) ).

@Ana

Ten 1 rodzaj skorki juz wiem nawet gdzie zastosuje ... :twisted: cierpliwosci :D

p.s-dzieki Slawol :D
Image
Karpiu

Post by Karpiu »

No ja powiem Dwie rzeczy po 1 skora wyglada masakrycznie dobrze. Sam musze jeszcze sporo popracowac by osiagnac takie efekty.
Po drugie mysle ze skalki beda twoim znakiem firmowym :]
Akasha

Post by Akasha »

Efekt pierwszego wykonania naprawdę nieziemski, szczerze mówiąc nawet bardziej mi się podoba, niż po przeróbkach :) Trochę kiepski później ten fiolet blizny, czy nie powinna mieć choć trochę innego odcienia? Tak czy siak-zarówno pierwotne jak i późniejsze wykonanie są naprawdę piorunujące i ogromnie mi się podobają :clap:
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Nie przejmuj się nimi. To opinia tłumu, a tłum się nie zna! :snooty:
Mi tam się podoba po glaze'ach - poza fioletową blizną!
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Gildor

Post by Gildor »

Od ciekawego kolorka zacząłeś. Po glazowaniu wygląda bardziej "orkowo". Generalnie chyba lubisz zielonoskóre istoty sądząc po tym co ostatnio mieliśmy okazję oglądać (goblinie na tym czerwonym czymś). Podstawka jak zwykle w dechę.
Pozdrawiam. :wink:
Image
szczurek_

Post by szczurek_ »

Nie przejmuj się nimi. To opinia tłumu, a tłum się nie zna! Snooty
Mi tam się podoba po glaze'ach - poza fioletową blizną!
:trampolin: spoko :)

Skóra praktycznie done .Teraz robie te naramienniki (czerwone z dużą ilościa brudu i zniszczeń) zobaczymy jak wyjdzie :wink:
Image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

:lol:
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

chyba coś mi uciekło...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Szczurek postanowil po prostu prosic po kolei wszystkich forumowiczow o wklejanie jego zdjec :D
Image
Post Reply