Ale technicznie jest świetny!
[PL] Umpa i jego wypociny...
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Umpa i jego wypociny...
Dla mnie chyba za dużo czerni...
Ostrze jest wielce OK, zieleń też, ale albo ten "buzer" albo spodnie w innym kolorze bym widział, troszkę nudą powiało... 
-
Nameless
- The Better Choice

mnie za bardzo do gustu nie przypadl. mieczyk na plus, podobnie szary pancerz. zielony fajny techniczne, ale tak mocno bije po oczach, ze nie widac reszty 
sporo elementow wyglada na niedokonczone. moze dlatego ze wiem jak potrafisz
moze "prosty, lekki i przyjemny" oznacza, ze nie chcialo ci sie z nim meczyc i ciagnac do konkretnego poziomu. jesli tak, to sie nie czepiam dalej
no, podstawki sie czepie, bo to nawet table-top nie jest 
sporo elementow wyglada na niedokonczone. moze dlatego ze wiem jak potrafisz
moze "prosty, lekki i przyjemny" oznacza, ze nie chcialo ci sie z nim meczyc i ciagnac do konkretnego poziomu. jesli tak, to sie nie czepiam dalej
Namelessie czepiaj się do bólu to zawsze motywuje, owszem chciałem zeby było lekko łatwo i przyjemnie ale zawsze można to i owo poprawić, toć to kolejna forma treningu, że tak to ujmę, sam jak teraz patrze to widze to i owo tak wiec się wezme i poprawie
nie ma to tamto
i takie jest całe piękno forum zawsze sie znajdzie ktoś kto zmotywuje do skończenia "skończonej" pracy 
Pozdrawiam i jak tylko wróce z pracy biore się za skończenie
leń sto straszna rzecz
Pozdrawiam i jak tylko wróce z pracy biore się za skończenie
leń sto straszna rzecz
Witajcie
Niespierząc się wcale spiesze wrzucić fotki skończonego po ponad 2 latach Varghara, dostałem za niego wyróżnienie na SoD w kategorii dużego modelu.
Konkurs super, nadal nie mogę się ogarnąć choć na spotkaniu po konkursowym mnie nie było
Pozdrawiam!
Click to see full-sized image
ps. sory jesli fotki są za duże :/
Niespierząc się wcale spiesze wrzucić fotki skończonego po ponad 2 latach Varghara, dostałem za niego wyróżnienie na SoD w kategorii dużego modelu.
Konkurs super, nadal nie mogę się ogarnąć choć na spotkaniu po konkursowym mnie nie było
Pozdrawiam!
Click to see full-sized imageps. sory jesli fotki są za duże :/
-
quidamcorvus
Bardzo fajna krew
Kolorystyka tez mi się podoba (chociaż szarych odcieni skóry nie lubię
) Za to brak wypełnienia całej podstawki razi IMHO 

no no.. super ten Varghar.. zaluje ze nie mialem okazji obejrzec go dokladnie na SoD
Stop competing with others. Start competing with yourself.

no fajny, udany ten Varghar! ale z tego co pamietam to chyba Lathiem tez byl twoj?
zgadza sie?
Varghar trafil chyba do najmocniejszej kategorii konkursu - co widac po ilosci wyroznien
zgadza sie?
Varghar trafil chyba do najmocniejszej kategorii konkursu - co widac po ilosci wyroznien
@ Mahon: Dokładnie Mahoniu, Lathiem też mój, a kategoria duży model rzeczywiście napakowana fajnymi modelami :]
a oto wspomniany przez Mahonia Lathiem, gdzies tam już go wrzucałem ale od tamtego minimalnie się zmienił.
Pozdrawiam!
a oto wspomniany przez Mahonia Lathiem, gdzies tam już go wrzucałem ale od tamtego minimalnie się zmienił.
Click to see full-sized imagePozdrawiam!
Last edited by umpa on 27 Oct 2009, o 22:12, edited 2 times in total.
Lathiem za to zrobił na mnie mieszane wrażenie (ciekawe na ile pokrywające się z tym co pisałem na podstawie fotek): owijacze na nogach - nuda, skóra na plecach - nuda, spodnie - bardzo udane, górna część modelu - fajna!