mahon wrote:a tak powaznie to mam parę planów: zombiaki, rycerz z Ilyada, jakichś wojaków może, nawet z IG
[PL] Poznanskie malowanie
-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
Tomi
Było jak zwykle przesympatycznie.
Wrażenia i wspomnienia - bezcenne (że tak to ujmę
)
Libra w terminatorce (dziękuję Ana, że miałem okazję i przyjemność podziwiać to cudo na żywo
) POWALA!! Mnogość i dopracowanie detali imponujące. Wspaniały model, przy okazji.
Pozostałe prace, w tym IllusionRip'a, Florka, Mahonia - równie kapitalne. Choć Libra to mój debeściak.
Wywołany klasą figurek paraliż, niemal znów odebrał mi moc twórczą.Gdy już jednak miałem brać się za pędzle, okazało się, że jeszcze "trochę" prac przygotowawczych (linie łączenia formy) mnie czeka i suma sumarum pomalowałem dwa futrzane płaszcza moich (wyrwanych z komisu, z tąd to nieopiłowanie na spodkładowanym modelu
) chaos warriorów.
Standard.
Kameralnie, ale czadowo.
To był zastrzyk adrenaliny dla mojego warsztatu. Zobaczymy tylko na ile czas pozwoli.
Peace&Love.
PS: No i małe/"wielkie" zakupy w Cube przy okazji.
Ana, niech twój Libra się strzeże.
Wrażenia i wspomnienia - bezcenne (że tak to ujmę
Libra w terminatorce (dziękuję Ana, że miałem okazję i przyjemność podziwiać to cudo na żywo
Pozostałe prace, w tym IllusionRip'a, Florka, Mahonia - równie kapitalne. Choć Libra to mój debeściak.
Wywołany klasą figurek paraliż, niemal znów odebrał mi moc twórczą.Gdy już jednak miałem brać się za pędzle, okazało się, że jeszcze "trochę" prac przygotowawczych (linie łączenia formy) mnie czeka i suma sumarum pomalowałem dwa futrzane płaszcza moich (wyrwanych z komisu, z tąd to nieopiłowanie na spodkładowanym modelu
Kameralnie, ale czadowo.
To był zastrzyk adrenaliny dla mojego warsztatu. Zobaczymy tylko na ile czas pozwoli.
Peace&Love.
PS: No i małe/"wielkie" zakupy w Cube przy okazji.
Cold "Strobe Light Network"
-
DiaCon
kurcze zajęcia miałęm od 8 do 20!! szok ostani zjazd i takie posiedzisko, mialem 3 godzinną przerwę ale od 9.30
dlatego nie mogłem wlecieć
ja chce malować (i to nie ściany w domu
) za tydzień chcrzcimy młodego Jędrzeja więc też nie wpadne ale za 2 tygodnie jestem w poznaniu na ostatnim egzaminie o 11 więc od 13 mam czas i jestem bardzo horny na malowanie 
p.s. zaliczyłem 2 przedmioty wczoraj
p.s. Asia jeszcze sesji nie zaczęła i już prawie skończyła i z jaką średnią
p.s. dobra już się nie chwalę ale nie mam z kim od rana porozmawiać
p.s. zaliczyłem 2 przedmioty wczoraj
p.s. Asia jeszcze sesji nie zaczęła i już prawie skończyła i z jaką średnią
p.s. dobra już się nie chwalę ale nie mam z kim od rana porozmawiać