Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Nameless wrote:no to czekamy jak ci skora wyjdzie, bo na pocyckach (Slawol, tu jeszcze lepiej pasuje to slowo... ) to super hiper wazne
Właśnie jestem na etapie skóry i jaki ja mam ogomny problem... To jest zupełnie coś nowego i nie mam pojęcia jak to porządnie pomalować. Taka duza skala, więc wypadałoby dać jakieś przebarwienia jakie skróa zazwyczaj ma, ale nie wiem gdzie dokladnie i jak. Zasatanawia mnie też jak bardzo rozjaśniać skórę?
Ech... tyle mam wątpliwości, że kiepsko widzę efekt końcowy.
poogladaj inne pocycki, sprawdz co zrobili mistrzowie malowania ze skora, zgarnij inspiracje, sprobuj skopiowac.
polecam strone Pegaso - jest tam kilka pocyckow damskich, a malowanie studyjne maja na niezwykle wysokim poziomie
stan prac na dzień dzisiejszy: Click to see full-sized image
chyba już wystarczy rozjaśnień. Teraz cieni i jakieś może przebarwienia - jeśli coś znajdę
Bardzo dobra gladkosc jak na taka skale. Fajnie.
Natomiast nie wiem czy ci nie wyjdzie panna z zoltaczka... taka sloneczna jakas, bardziej marchewkowa niz opalona. Jesli dasz jej rude wlosy, to bedzie nawet pasowac, ale jasne blondi maja raczej biala skore z tendencja w strone rozowej.
Konkretnie ci nie podpowiem bo sam nie umiem, ale z calego serca kibicuje
żadnych tatułarzy na pocyckach - co to jest Dwarf Slayer ??
pomijam fakt że namalować realistyczny tatułarz trudno jest ..
proponuje schludne wykonanie "pełne światła" - jeśli będzie czyste zrobi spore wrażenie
Nameless wrote:...pocyckach (Slawol, tu jeszcze lepiej pasuje to slowo...
Dokładnie. Nogi ma urwane aż po cyce
Z początku trochę mi to jajecznicą zalatywało, ale C'tan Ci ładnie "pomalował" model i w tych odcieniach prezentuje się korzystniej Po prostu włosy i skóra były zbyt żółte.
A tatuaże bym sobie odpuścił tutaj, jakoś nigdzie ich nie widzę. Raczej wsadziłbym jej (no właśnie, ale gdzie, skoro nie ma rąk...) kilka kufli i wysłał na Oktoberfest