Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Dlaczego oni wszyscy muszą być zawsze tacy przypakowani? Ktoś powinien stworzyć rasę "nerd" A tak poważniej: czekam na nowe fotki, spraw by wyglądał imponująco
Generalnie skóra będzie jak na mordzie i prawej łapie do łokcia (nie wiem ,nie mogę dobrego foto zrobić .Może to wina tego ,że powierzchnia się świeci. Lakieru póki co dawać nie będę ,wiec foto takie sobie) ...
Jak dla mnie jakość fantastyczna!
Kolorystyka bardziej mi się podoba ta konwencjonalna ... ale zachowała bym sobie w pamięci ten pierwszy kolor skóry np. dla szamana
a mi sie bardziej ten pierwszy kolor podoba.. mozna bylo przy nim zaszalec i utrzymac cala figurke w podobnej zimnej i niesamowicie nierealnej tonacji..
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Podzielam zdanie Kacpera, co do tonacji i klimatu, który być dzięki temu uzyskał. Uważam, że pierwotny odcień skóry byś czymś zupełnie innym, niż kolory, do których jesteśmy po prostu przyzwyczajeni Malowanie również na bardzo dobrym poziomie - niemniej jednak gdzieniegdzie mogłyby się jakieś przebarwienia małe pojawić, ale niewielkie. Sam oczywiście jestem fanem ciemnej tonacji i realizmu, ale tutaj ciekawie to wyszło i tak i tak. Po glaze'ach już mnie tak nie rusza, mimo że ładnie wygląda