Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Mike wrote:Studiowałem na CMoNocie prace Camelsona, kurde tam faktycznie od czarnego do białego leci.
ja naprawdę nie żartowałem z tym ćwiczeniem.
niektóre ćwiczenia, które zalecamy mogą się wydać bezsensowne albo wręcz dziecinne. ale zobaczysz jak wiele potrafią zmienić w sposobie patrzenia na malowanie.
Rdza i zniszczenia mi się podobają, kolor kaptura też. Skórze jeszcze brakuje trochę rozjaśnień miejscowych. No i w zagłębieniach i przy żyłach kilku przebarwień, ale domyślam się, że to jeszcze nie koniec
skóra jest bez porównanie lepsza niż była - kolory bogatsze, odcieni więcej, kontrasty głębsze... tylko że to wszystko głównie w cieniach, bo trochę mi brakuje wyciągnięcia rozjaśnień...
chyba, że to wina niedoświetlonych fotek (ale to jedyne co widzimy)
Dobra robota
Skóra wygląda b.fajnie, ubrudzenia też!
Mam wrażenie,że ten ludek którego ten gigant trzyma trochę ginie i warto by go tutaj jakoś uwidocznić.
No i podstawka, jest tragiczna. Tak się namęczyłeś przy figurce to weź ją jakoś urozmaić bo aż szkoda Twojej pracy