cóż takie zlecenia .. a poza tym kto będzie grał modelami typu "sahow case" ??Ostatnio coraz więcej osób pisze, że maluje tabletop albo poniżej swoich możliwości
[PL] Warsztat Kacpra
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Kacpra
o o Heros Gobliński z game Zone , i ork Templariusz ...
Bardzo fajowe te orasy. Moze nie do konca zachwyca mnie kolor skory tych pierwszych modeli (troche za bardzo dark angels green jak dla mnie) ale samo malowanie pierwsza klasa. Czyste i schludne, swietnie prezentuje sie bron. Znacznie bardziej do mnie przemawia taki TT niz impresjonistyczno-chaotyczno podejscie.
A trole to juz w ogole fajowe jak nie wiem co:D
Bardzo podoba mi sie kolor 'cielisty', no i ofc facjaty i kaprawe oczeta.
pzdr.
m.
A trole to juz w ogole fajowe jak nie wiem co:D
Bardzo podoba mi sie kolor 'cielisty', no i ofc facjaty i kaprawe oczeta.
pzdr.
m.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
są tacy...Maru wrote:kto będzie grał modelami typu "sahow case" ??
są nawet tacy, którzy kupują DO GRANIA modele, które zdobyły Golden Demona
vide klienci Bohuna jak sadzemahon wrote:są tacy...Maru wrote:kto będzie grał modelami typu "sahow case" ??
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Rewelacyjna armia!Czysto schludnie ,dobry kontrast !Gratulacje:)
bez fajerwerków? wielu graczy by chciało taką armie mieć 
Te stare orki same w sobie są mega a na dodatek Ty je tak słodko pomalowałeś. Są po prostu super =] Nie mogę się napatrzeć.
Niebieska skóra trollów zaiste świetna
Niebieska skóra trollów zaiste świetna

Ten oddział jest rewelacyjny :WOW: Super robota, aż się stare zdjęcia katalogowe z poprzednich edycji przypominają
Dobrze czasami zobaczyć takie oldschoolowe malowanie, zupełnie inne od milionów laserunków
Świetni są, to starzy Big Un's, nie? Czy jakoś tak...
Super malowanie!
A te kamienne trolle to jak dla mnie najlepsze trolle ever. Trochę bym podciągnął ten niebieski, ale i tak mi się podoba. Sztandarowy ma trochę zbyt jednolitą skórę, chociaż przy mordzie mogłoby być coś innego
Wilk z tych wszystkich podoba mi się najmniej, głównie ze względu na kolor futra, widziałbym trochę ciemniejszy odcień. Za to metale są świetne, stare i podniszczone.
Super malowanie!
A te kamienne trolle to jak dla mnie najlepsze trolle ever. Trochę bym podciągnął ten niebieski, ale i tak mi się podoba. Sztandarowy ma trochę zbyt jednolitą skórę, chociaż przy mordzie mogłoby być coś innego
Wilk z tych wszystkich podoba mi się najmniej, głównie ze względu na kolor futra, widziałbym trochę ciemniejszy odcień. Za to metale są świetne, stare i podniszczone.
Uff naprawde fajny oddzial! Za czystosc i starannosc malowania masz 6+
Podoba mi sie jak smialo przechodzisz do rozjasnien, ktore wygladaja bardzo naturalnie.
I te mocno nasycone kolory... pozazdroscic tylko... ja mam jakas tendencje do gaszenia
kolorow, ktore sie w efekcie robia brudne. U Ciebie tego nie ma.

Podoba mi sie jak smialo przechodzisz do rozjasnien, ktore wygladaja bardzo naturalnie.
I te mocno nasycone kolory... pozazdroscic tylko... ja mam jakas tendencje do gaszenia
kolorow, ktore sie w efekcie robia brudne. U Ciebie tego nie ma.
*** de gustibus non est disputandum ***