[PL] Galeria Bohuna

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
quidamcorvus

Post by quidamcorvus »

Hmm... Skoro już zebrałem szczękę z podłogi to coś napiszę ;) W twoim wykonaniu ta figurka podoba mi się jak do tej pory najbardziej. Oglądałem te zdjęcia dość długo i nie znalazłem nic do czego można by się przyczepić :)
:clap:
dead

Post by dead »

JAK SIE OGARNE TO NAPISZE PARE UWAG ... jak na chwile obecna to jestem w mega szoku !! BTW jedna rzecz ktora mi sie na oczy rzucila to ... ten fredzel pod ryjkiem jugera !! jakis on jest malo staranny ...

BOSKIE CZERWIENIE !!
Gildor

Post by Gildor »

OMG!
Już wiem którą kategorię trzeba unikać xD
Boski.
umpa

Post by umpa »

Jest mega... czapki z głów :) a do tuto o skórze dorzuć jeszcze czerwony ;) a jesli można sie czegoś uczepić to zauważyłem coś i takie małe pytanko czy biała kreska na pęknięciach na tym wybrzuszeniu przed jeźdcen na Juggu nie powinny być od dołu? Aha i jeszcze jedno, czy przy robieniu podstawki używałeś pigmentów?
Pozdrawiam!
kacpero

Post by kacpero »

rewelacja! oglądanie tej pracy to czysta przyjemność :clap: czerwony i zloty sa niesamowite.. zycze godnych wynikow na GD ;)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
szczurek_

Post by szczurek_ »

Ktops na innym forum zapodal w fajnych znalezionych w sieci :lol: a to twoje ... nie wiedzialem :D musze wytrzexwiec ... i wtedy napisze jakies uwagi ale juz teraz mi sie poddoba :)
Image
KreoL

Post by KreoL »

Troche się poobijał podczas malwoania chyba, że taki obdrapany ;)

Praca wypas. Widać odrazu czemu dość popularny w tym roku model na GD, bo chyba na każdym zdobył w swojej kategorii cos, tak więc życze powodzenia. PS a na którym GD ? ;>

Czy zdradziś jakich farb używasz do tych metalików na toporze? bo próbowałem taki niebieskawy efekt uzyskać na moich Mengilach, ale opłakane rezultaty wyszły >.<
Galharen

Post by Galharen »

MAX... :shock:
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

dla mnie miazga! ogolnie nie bardzo mam czas na komentowanie, ale tu sie nie moglem powstrzymac...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
kacpero

Post by kacpero »

tak w ogole to elementy metaliczne na tej figurce to RMM a nie NMM? prawda? tym bardziej wzbudzasz moj podziw.. Twoje malowanie RMM w stylu NMM jest niepowtarzalne.. rispekt
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Post Reply