też wpierw widziałem je na stronce GW i od razu poznałem autora
[PL] Galeria Gimiaka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Gimiaka
grtaulacje 
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
-
quidamcorvus
Brawo
Dobrze, że mam zainstalowane DoW II, bo jak patrzę na twoich SM to mam ochotę zacząć zbierać modele do 40k.
Dobrze, że mam zainstalowane DoW II, bo jak patrzę na twoich SM to mam ochotę zacząć zbierać modele do 40k.
Gratulacje Gimiak! 
Gratulacje, chłopie 
Należało ci się!
Należało ci się!
Z tytułem to dowalili i to ostro. Szkoda, że wybrali te 'gorsze' zdjęcia. Niestety nie pojawił się epicki land raider crusader.
Nie czuję się bohaterem, ale jestem dumny z moich synów Sanguiniusa, którymi się opiekuję od ponad 15 miesięcy. Nie ma jak silna wola. 
Cześć.
NIe zauważyłem tematu
Fajnie,że Ciebie docenili mam nadzieję że nie przystopujesz i dalej będziesz nas raczył swoimi Marynami
Dobra robota i gratuluje.
NIe zauważyłem tematu
Fajnie,że Ciebie docenili mam nadzieję że nie przystopujesz i dalej będziesz nas raczył swoimi Marynami
Dobra robota i gratuluje.

Prawie ukończony DC Dread. Prawie, bo zapomniałem dorzucić trochę rdzy na srebrne części i zrobić jakiś delikatny OSL od świateł. No ale póki co tak się prezentuje koleżka.
Click to see full-sized image
Ps: Poszedłem w inną paletę na szmatach, spodobał mi się dread Bohuna, no ale gdzie mi tam do niego.
Click to see full-sized imagePs: Poszedłem w inną paletę na szmatach, spodobał mi się dread Bohuna, no ale gdzie mi tam do niego.
Nooo porządna robota, choć dość mocno gryzą mi się purity seale z klimatem reszty modelu. Na dodatek nie są wypisane a w połączeniu z ich kolorem kojarzą mi się bardziej z dziewczyńskimi wstążkami 
Te wstążeczki rzeczywiście nadawałyby sie bardziej na harlequińskie kokardki niż purity seale... 
ale samo malowanie jest solidne. trochę nie przekonują mnie obicia farby i niektóre metaliki (złote ozdoby, pobrudzone zbrązowione metale na tyle dreda), ale i tak wyszło efektownie.
ale samo malowanie jest solidne. trochę nie przekonują mnie obicia farby i niektóre metaliki (złote ozdoby, pobrudzone zbrązowione metale na tyle dreda), ale i tak wyszło efektownie.