[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
bardzo czysto i swietne metaliki, dodalbym na mieczach jakies wysczerbienia.. bo gryzie mi sie ta krew z tymi schludnymi, pachnacymi nowoscia mieczami 
Bardzo fajne miecze, złoto i krew!
Czerwony pancerz za mało zdefiniowany, powinien być ostrzejszy, mocniejsze krawędzie, bardziej zróżnicowany kolor.
Nietoperze też trochę bez wyrazu.
Ogólnie bardzo ciekawie!
Czerwony pancerz za mało zdefiniowany, powinien być ostrzejszy, mocniejsze krawędzie, bardziej zróżnicowany kolor.
Nietoperze też trochę bez wyrazu.
Ogólnie bardzo ciekawie!
Super ostrza!Co do czerwieni to chyba dodasz jeszcze ostre krawedziowanie??A w zaglebienia polecialbym jeszcze np.ciemnym niebieskim dla zaostrzenia kontrastu.
W zagłębieniach jest czysty chaos black, 100% czerni tylko błyszczy się beznadziejnie więc nie wygląda to tak jak powinno
A ja w sumie zgadzam się z Bohunem. Od siebie dodam tylko pytanie: czy będzie jakieś zielsko na podstawce? 
hahaha
coś tam się znajdzie 
Ja tam się nie znam na jaraniu, umiem się jedynie podjarać... 
Wow rewelacja!
Krew i miecze powalają.
Dla mnie też twarz jest do poprawy, no i podstawka do zrobienia
Podoba mi się jak światło się rozkłada na nietoperzach po lewej stronie, natomiast te po prawej ... kolor brązowy jakoś nie robi już tak ciekawego wrażenia.
Jeśli mam się jeszcze czepiać, to fajniej rozjasniony jest pancerz na udzie - mocniej rozjaśnione krawędzie?
Podkreśliłam bym krawędzie na torsie przynajmniej tak samo.
Krew i miecze powalają.
Dla mnie też twarz jest do poprawy, no i podstawka do zrobienia
Podoba mi się jak światło się rozkłada na nietoperzach po lewej stronie, natomiast te po prawej ... kolor brązowy jakoś nie robi już tak ciekawego wrażenia.
Jeśli mam się jeszcze czepiać, to fajniej rozjasniony jest pancerz na udzie - mocniej rozjaśnione krawędzie?
Podkreśliłam bym krawędzie na torsie przynajmniej tak samo.
Click to see full-sized imagePorozjaśniam
To najnowsze zdjęcie, niestety za nic w świecie dzisiaj nie dałem rady zrobić żadnego dobrego zdjęcia, a szkoda bo bardzo wiele rzeczy znika, choćby cieniowanie twarzy, na żywo nie jest taki biały, po świętach powalczę o lepsze zdjęcie.
Mimo wszystko mam nadzieję ,że się choć trochę podoba