[PL] Galeria Gildora
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
No musze nad przejsciami popracowac. Tym czasem pokaze to co przez wekkend pomalowalem.
Click to see full-sized image
Fotki przeswietlone troszke. Twarz mi nie wychodzi. Jakos nie umiem kolorkow dobrac. Prosze o skomentowanie mojej pracy, dzieki Galharen
Click to see full-sized imageFotki przeswietlone troszke. Twarz mi nie wychodzi. Jakos nie umiem kolorkow dobrac. Prosze o skomentowanie mojej pracy, dzieki Galharen

twarz, twarz, twarz - jak sam wspomniales cos z nia musisz zrobic.
Generalnie brakuje na niej cieni ,popracuj moze jakimis fioletowymi glaze'ami zeby nadac jej atrakcyjnosci, przede wszystkim wycieniuj ja troche. Rowniez oczy - sory za szczerosc ostra, ale do poprawki
Champion Ultramarines nie moze miec chyba rozchodzacych sie na boki oczu
Na tych zdjeciach niebieski wyszedl juz ladnie
Pokusiłbym sie o nalozenie troche cienia na plaszczu, przejscia zrobiles czysto i schludnie, ale IMO za malo kontrastowo.
pozdro
Generalnie brakuje na niej cieni ,popracuj moze jakimis fioletowymi glaze'ami zeby nadac jej atrakcyjnosci, przede wszystkim wycieniuj ja troche. Rowniez oczy - sory za szczerosc ostra, ale do poprawki
Champion Ultramarines nie moze miec chyba rozchodzacych sie na boki oczu
Na tych zdjeciach niebieski wyszedl juz ladnie
Pokusiłbym sie o nalozenie troche cienia na plaszczu, przejscia zrobiles czysto i schludnie, ale IMO za malo kontrastowo.
pozdro
Głowa odczepiona, plazma gun dodany. W rzeczywistości odbicia światła od zbroi(te zielone) są wyraźniejsze. Pozdrawiam.
-
DEMON_COLOR
dostałem własnie 2 dni temu na spóźnionego mikołaja ten sam model
i też go własnie maluje ;PP jutro wrzuce małego wipa
Jak na moj gust ten bolter odstaje od reszty modelu. Przyłóż się i popraw go. Podobnie wycieniuj czaszke na rękojeści miecza i sam miecz, ten braz jest za płaski i bardzo brudny. Kryształkom brakuje rozjasnienia i mało swiecą. Ogólnie za dużo jeszcze czarnego podkładu zeby całość zagrała więc czekam na bardziej wykonczony model
a jutro wrzuce swój - może coś pomożę 
D_C
D_C