Mam parę pytań odnośnie Golden Daemona 2008. Jeśli padły, wybaczcie, czas mnie trochę goni, więc nie będę przeglądał całego tematu.
Pytanie 1:
Gdzie i kiedy ma byc Daemon w roku 2008?
Pytanie 2:
Wiadomo może, czy będzie nań kategoria "Large scale"?
Pytanie 3:
Jak wypadają figurki pomalowane meyallikami w stosunku do NMM? Nie chodzi mi tu o drybrush metalikami, tylko o bardziej zaawansowane techniki typu polishing, glazy itp? Jak takie cos wypada a tle NMM?
1. najpewniej Warszawa i zapewne na początku września
2. nie wiadomo, raczej nie - sądząc po ilości zgłoszeń nie spodziewałbym się dalszego rozdrabniania kategorii
3. jeśli są ładne, wypadają dobrze.
Możliwe jest wystawienie produktów odrębnych firm (GW i Forgeworld) na jednej dioramie? Obiło mi się gdzieś o uszy że nie można. Mianowicie chodzi mi o figurki z Inquisitora i zrujnowane budynki z ForgeWorld?
Mam tylko nadzieje, że w Warszawie bedzie, cena, termin nic nie gra roli, oby w Warszawie był!
A tak się zastanawiam, czy tym razem też bedzie GD połączony z czymś?? (w tym roku Polcon)
czy będzie zrobiony Scrap Demon i Golden Demon tego samego dnia.
to pytanie nie do mnie więc mogę jedynie dołożyć komentarz, że w zeszłym roku jury starało się nie faworyzować żadnego ze styli (co widać po wynikach). Nie ma w Polsce sinego parcia ani na NMM ani na metaliki masz dowolność.