Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
na razie jest Nightwolf z Mortal Combat - to na twarzy to barwy wojenne jak na razie a nie świecenie
+1 to co Mr Denial
kniga ma świetna okładkę (sam muszę potrenować technikę robienia skórzanych powierzchni)
jak sie przyjrzałem - twarz jest do dalszej pracy wygląda jak podkład
Mi się nawet całkiem podoba, poza wymienionym już OSL "z oczu". Miałem też takie skojarzenia jak Maru - albo pan ma jakieś barwy wojenne albo to taki spajsmarinowy makijaż No i oczywiście inny kolor lepiej by pasował.
Co do cieniowania - ja bym raczej dał więcej rozjaśnień niż cieniowania. Poza tym fajnie.
Ok, ukończyłem librariana. Generalnie jestem zadowolony, choć jest kilka elementów (np oczy), które mógłbym przemalować. Wodotrysków nie ma. Malując niniejszy model odkryłem swój defekt, za mało kontrastów pomiędzy cieniami a rozjaśnieniami. Przy kolejnym 'normalnym' modelu będę się starał nad tym popracować.