Ja też! Może róbmy COFC ME co kwartał? :>Juz sie nie moge doczekac nastepnej edycji:D
[PL] III Wymiana Figurek Chest of Colors
Re: [PL] III Wymiana Figurek Chest of Colors

musicie ładnie poprosić Namelessa 
-
Nameless
- The Better Choice

baaaaaardzo ladnie by musieli.
nie da rady co kwartal. nawet przy skroconym jak obecnie czasie na malowanie, czyli 2 miesiace. doliczcie prawie miesiac na ogloszenie, zglaszanie sie, losowanie. potem 2-3 tygodnie na spoznialskich.
poza tym, wymiany to fajna zabawa, przy czestej organizacji spowszednieje nam zbyt szybko. mysle, ze 2 wymiany na rok to dobra liczba.
nie da rady co kwartal. nawet przy skroconym jak obecnie czasie na malowanie, czyli 2 miesiace. doliczcie prawie miesiac na ogloszenie, zglaszanie sie, losowanie. potem 2-3 tygodnie na spoznialskich.
poza tym, wymiany to fajna zabawa, przy czestej organizacji spowszednieje nam zbyt szybko. mysle, ze 2 wymiany na rok to dobra liczba.
zgadzam się. poza tym wiele osób nie będzie w stanie zaangażować się tak często, przez co wymiany staną się mniejsze i mniej ciekawe...
przyłączam się do zdania Mahonia i Namelessa, jeżeli za często będzie wymiana, to cała zabawa straci smak, a co nie którym się może przejeść 
co za duzo to nie zdrowo !! 2 razy na rok to az nadto 
najfajniejsza jest wisienka na podstawce 
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
fajny!
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Śliczniutki Mid-Norczyk
Super kolorki!
Sam mam go przygotowanego do malowania jako dowódca moich ostatnio wykonanych warriorów, chyba skuszę się na niego
Sam mam go przygotowanego do malowania jako dowódca moich ostatnio wykonanych warriorów, chyba skuszę się na niego

Click to see full-sized image