[PL] lolerowe mazanki
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Kuzyn
Re: [PL] lolerowe mazanki
Płaszczyk super, teraz jeden pokazuje prace lepszą od drugiego. Bijesz się o czołówkę kraju, nie powiem
Ale błagam, żadnej trawki! Zrób zakrwawiony śnieg.
trafke to najwyżej wypalić możesz a śniegu to ty już nie rób ... mam na podwórku zaspę ... albo raczej mam pod zaspą podwórko , gdześ jarhed pod te swoje Demonetki machnął taką niebieska podstawkę i było gites - trzeba tylko poszukać 
jak dla mnie to trochę ciemny - na tyle że wzrok błądzi i nie bardzo ma się gdzie zaczepić.
ale malowanie wydaje się solidne. kieca mi się podoba - fajnie pomasakrowana.
za to nie bardzo mi się podobają te "robale/macki" pod nogami. pewnie dlatego że to jeszcze WIP.
pewnie będziemy mogli liczyć na lepsze fotki tej sukienki?
za to nie bardzo mi się podobają te "robale/macki" pod nogami. pewnie dlatego że to jeszcze WIP.
bardzo mi się podoba w tym modelu to, że utrzymujesz konsekwentnie takie ciemne malowanie co moim zdaniem jest jego największym plusem 
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
mimo mrocznej kolorystyki powinienes zrobic cos coby skupialo wzrok (wg mnie najlepiej na centralnej czesci modelu) np chocby jakies osl gdzies ... nie wiem pewnie cos wymyslisz.
Ale malowanie fajne kiecka jest super.
dzięki
a zdjęcia będą lepsze:)
dziś i wczoraj trochę go pomalowałem i już jest czytelniejszy, na tych zdjęciach dużo elementów jest jeszcze nie tkniętych i się zlewa wszystko.jak dla mnie to trochę ciemny - na tyle że wzrok błądzi i nie bardzo ma się gdzie zaczepić.
a zdjęcia będą lepsze:)
myślałem nad oslem malutkim z tego czegoś co ma na sercu. Ale to na koniec;)mimo mrocznej kolorystyki powinienes zrobic cos coby skupialo wzrok (wg mnie najlepiej na centralnej czesci modelu) np chocby jakies osl gdzies ... nie wiem pewnie cos wymyslisz.
-
Mike
Cholernie mi się podoba, bardzo dobre kolory. Nie mogę się doczekać na zdjęcie gotowego modelu.
Mroczny, nice.
Podoba mi się płaszcz, resztę niewiele widać, ale poczekam na koniec
No i metaliki ładnie się błyszczą!
P.S. Ale coś mi stary Urien chyba bardziej się podoba... No ale ja jestem dziwny
Podoba mi się płaszcz, resztę niewiele widać, ale poczekam na koniec
P.S. Ale coś mi stary Urien chyba bardziej się podoba... No ale ja jestem dziwny
skończony
Miałem już dość tego modelu... brakowało mi czasu i motywacji, strasznie mi się to ciągnęło. Model niby fajny ale jakoś mi się go średnio robiło. Cieszę się że mam go już z głowy
Click to see full-sized image
Ogólnie z niektórych elementów jestem zadowolony, ale z niektórych nie.
Co sądzicie?
aha zdjęcia są średnie bo ja je robiłem a nie Gimiak...
Miałem już dość tego modelu... brakowało mi czasu i motywacji, strasznie mi się to ciągnęło. Model niby fajny ale jakoś mi się go średnio robiło. Cieszę się że mam go już z głowy
Click to see full-sized imageOgólnie z niektórych elementów jestem zadowolony, ale z niektórych nie.
Co sądzicie?
aha zdjęcia są średnie bo ja je robiłem a nie Gimiak...