przesadzić z jakością nie można, bo raz pokażesz że można to potem musisz trzymać poziom
i z drugiej strony - ludzie którzy zamawiają wyższą jakość mogą czuć się zawiedzeni że tak niewiele różni się od tabletopu ^^
[PL] Galeria JerzyKa
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria JerzyKa
Uznam to za złotą radę i dam ci nasze forumowe "lubię to"mahon wrote:przesadzić z jakością nie można, bo raz pokażesz że można to potem musisz trzymać poziom
i z drugiej strony - ludzie którzy zamawiają wyższą jakość mogą czuć się zawiedzeni że tak niewiele różni się od tabletopu ^^
A Terminatory kapitalne, biorąc pod uwagę ,że to zamówienie na armię to absolutnie nie mam żadnych "ale".
Gość z takimi modelami będzie wzbudzał zazdrość na turniejach
Teraz się mówi szacun na stoleFlameon wrote:Uznam to za złotą radę i dam ci nasze forumowe "lubię to"mahon wrote:przesadzić z jakością nie można, bo raz pokażesz że można to potem musisz trzymać poziom
i z drugiej strony - ludzie którzy zamawiają wyższą jakość mogą czuć się zawiedzeni że tak niewiele różni się od tabletopu ^^![]()
A Terminatory kapitalne, biorąc pod uwagę ,że to zamówienie na armię to absolutnie nie mam żadnych "ale".
Gość z takimi modelami będzie wzbudzał zazdrość na turniejach
A co do modeli to jakaś paranoja... NMM, mega uber pro rozjaśniania, battledamage... niedługo ludzie zaczną wszystkie cuda tam wciskać a potem pisać,że TT. To ma jakiś sens? No ewentualnie taki,że się ktoś potnie jak zobaczy takie TT
Ale figurki fajne

Bardzo atrakcyjne malowanie, do tego udaje Ci się trzymać poziom na wszystkich modelach, brawo 
A z detali to najbardziej podobają mi się soczewki w hełmach.
A z detali to najbardziej podobają mi się soczewki w hełmach.
Pieknie wreszcie ktos zastapil Szarego
Super robota !
Nom, panowie milicjanty bardzo cacy są ;]
W tym przypadku raczej Respect, bo gość jest z USAGildor wrote:Teraz się mówi szacun na stole
Ładne zdjęcia, nie powiem, dużo bardziej ostre niż moje. Pewnie robione lepszym sprzętem
No i z lepszymi umiejętnościami fotograficznymi...

Click to see full-sized image