[PL] Pracownia Galharena, czyli powrót Jedi [15.03.13 BSB ]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Pracownia Galharena, czyli powrót Jedi [4.03.13]
Skończyłem BSB, dzisiaj zrobię mu podstawkę i również pod chaos dwarfa i jutro zrobię fotki przy dziennym świetle. BSB jutro przejdzie chrzest bojowy, bo gram sparing przed masterem z imperium;)
Re: [PL] Pracownia Galharena, czyli powrót Jedi [4.03.13]
Ok, skończony;) Słabiutkie zdjęcia, ale lepsze wrzucę, gdy jakiś normalny fotograf mi je zrobi, ja tam nie mam do tego smykałki chyba (ktoś z Poznania miałby chwilę?).
Click to see full-sized image
-
- Chest of Colors
Re: [PL] Pracownia Galharena, czyli powrót Jedi [15.03.13 BS
Mocno oczojebny oddział
Ja bym chciał większe foty
-
- The Better Choice
zdjecia dobre tylko za male.
sztandar dalej be, ale wpasowuje sie stylistycznie w tego simbe z drugiego sztandaru
oddzial wyglada miodnie!
sztandar dalej be, ale wpasowuje sie stylistycznie w tego simbe z drugiego sztandaru
oddzial wyglada miodnie!
-
Ja teżGrish wrote:Ja bym chciał większe foty
Bo to elfy sąNameless wrote:wpasowuje sie stylistycznie w tego simbe z drugiego sztandaru
oddzial wyglada miodnie!
Jejku, przegapiłem końcówę
Oddział jako całość jest spójny i podoba mi się nawet kolorystycznie. Sztandar z lwem lepiej się jednak komponuje z całością, niż ten smok - głównie ze względu na kolory.
Za to sztandarowiec przentuje typowe malowanie u Ciebie, sztandar został już chyba wyżyłowany do końca przez nas, więc nic nowego nie mogę powiedzieć
Trochę te kamienie i ogólnie woda przygaszone na podstawkach.
Oddział jako całość jest spójny i podoba mi się nawet kolorystycznie. Sztandar z lwem lepiej się jednak komponuje z całością, niż ten smok - głównie ze względu na kolory.
Za to sztandarowiec przentuje typowe malowanie u Ciebie, sztandar został już chyba wyżyłowany do końca przez nas, więc nic nowego nie mogę powiedzieć
Trochę te kamienie i ogólnie woda przygaszone na podstawkach.
-
- The Better Choice
skała?Galharen wrote:Mały zwiastun tego co jest następne w mojej armii do malowania;)