[PL] Poznanskie malowanie

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
przemo

Post by przemo »

Skąd macie te nowe farbki? ponoc do premiery jeszcze troszke czasu. Jak je mozna dostać?
florek

Post by florek »

z samego GW rzecz jasna ;)
przemo

Post by przemo »

A jest możliwosc żeby przeciętny śmiertelnik typu ja nabył je w najblizszym czasie?
florek

Post by florek »

Aktualnie mamy tylko próbki.

Oficjialna sprzedaż rusz w kwietniu, na początku w zestawach(pełna paleta 18 kolorów) a potem na sztuki.

Będzie można u nas przed premierowo zamówic z konkretnym upustem. :)
florek

Post by florek »

Hmm minol juz weekend a wy nic nie piszecie o spotkaniu w bardzie. Czyżby spotkania nie było?
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Było i było fantastyczne - świetne grono, super atmosfera, żadnych przeszkadzajek. Słowem MIODZIO!
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Tak twórczo to mnie nie rozwinęło bo piłowałam, nawiercałam i kleiłam figurkę :)
Ale następnym razem to pewnie będę na etapie malowania :D figurek rackchamowych? :roll:

Zapraszamy na najbliższe spotkanie już dziś, ponieważ terminy są dość ciasne w Cube, to udało nam się ustalić jedyny pasujący, czyli sobota rano i przedpołudnie. To będzie 17.03.07 a co do godzin to możemy ustalić sobie wspólnie bo mamy możliwość już od 9:00 do 15:00 i dłużej.
Przypominam, że Cube jest klubem, więc obowiązuje opłata za wejście 3zł
Mapkę dojazdową znajdziecie na https://www.domgier.pl
-- Ańa

Image
jacoleko

Post by jacoleko »

Pewnie się nie pojawię. Tak jak mówiłem w Bardzie chciałbym, choć raz w miesiącu przyjechać na spotkanie.
Co do zaczętej figurki na spotkaniu w Bardzie postaram się ją pokazać niebawem, choć pewnie będzie to jeszcze WIP.
Co do samego spotkania to było fajnie, bo poznałem parę osób i nie powiem czegoś się tam nauczyłem. Pewnie kolejne spotkania, na których uda mi się być nauczą mnie więcej.
Gazza

Post by Gazza »

O tak! Kameralna atmosfera była niewątpliwym plusem spotkania. Kameralna w sensie spokoju w sklepie i braku "niezaanonsowanych" malarzy. Szkoda, że Lothar i Kacpero byli krócej, ale i tak fajnie było razem pomalować, pogadać i podpatrzeć prace koleżeństwa.
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników!
Cold "Strobe Light Network"
Gazza

Post by Gazza »

Powracam do tematu z pytaniem o jakiś termin wspólnego malowania. Coś planujemy? Jutro Wielka Sobota więc chyba odpada. Za tydzień?
Pozdrawiam.
Cold "Strobe Light Network"
Post Reply