[PL] GD 2011 :)
Re: [PL] GD 2011 :)
ten slayer sword może i nie jest taki straszny, ale na pierwszy rzut oka widać że stawianie go na równi z innymi swordami, poprostu krzywdzi się Matta i Trembleya 

Jakoś prace nie powalają, ciekawe jak Naszym poszło. To jakiś bojkot malarzy Europejskich angielskiego demona(i tak wiele chyba osób się tam nie pojawiało), czy po prostu 'przypadkowy' spadek poziomu, który zaowocuje w przyszłym roku wysypem świetnych prac o.O chociaż widać,że nowe produkty mają u sędziów +10 do zajebistości.
no dobra ..... ostatnio pokazywana w jednym z tematów praca Andego Wonga z 2000 bije na głowę większość tego co tam jest ..
Z tego co kojarze to juz rok temu bylo mowione w kuluarach (czyli u nas na forum
), iz GW postanowilo podczas GD UK stawiac na tradycjne malownie, a nie wyszukane formy (Esp, Fra). Moim zdaniem widac ta tendencje.
Nie wiem czy zobacze lepsze fotki nekormanty, ale nawet jezeli tak to podejrzewam ze nie zmieni to nic... blending na wszystkich pracach jest super ekstra, a jakis ukrytych freehandow (na tym zdjeciu niewidocznych) na calym plaszczu sie nie spodziewam
No chyba, ze z tylu jest cos miazdzacego
Tej pracy brakuje efektu WOW.
Jak wroce do domu to przejze sobie galerie GD w USA i sprawdze czy UK jeszcze przebija ktoregos GD na swiecie
Po GD we Wloszech przygotuje zestawienie podsumowujace konkursy GW w tym roku oraz ankiete z wyborem miecza mieczy.

Nie wiem czy zobacze lepsze fotki nekormanty, ale nawet jezeli tak to podejrzewam ze nie zmieni to nic... blending na wszystkich pracach jest super ekstra, a jakis ukrytych freehandow (na tym zdjeciu niewidocznych) na calym plaszczu sie nie spodziewam

Jak wroce do domu to przejze sobie galerie GD w USA i sprawdze czy UK jeszcze przebija ktoregos GD na swiecie

Po GD we Wloszech przygotuje zestawienie podsumowujace konkursy GW w tym roku oraz ankiete z wyborem miecza mieczy.
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Australijskiegoczlowiek.morze wrote:...sprawdze czy UK jeszcze przebija ktoregos GD na swiecie

siema
na szybko teraz powiem że GW zrobiło turbo słabe zdjęcia. tragedia, w rzeczywistości wyglądały prace znacznie lepiej. Jak będę miał chwilkę to napiszę więcej i wrzucę jakieś fotki.
Wgle to miałem 5 first cutów, bez statuetek;/ trochę się zawiodłem, szczególnie na kategorii lotr bo szczerze to moim zdaniem mój model był lepszy niż te co wygrały
na szybko teraz powiem że GW zrobiło turbo słabe zdjęcia. tragedia, w rzeczywistości wyglądały prace znacznie lepiej. Jak będę miał chwilkę to napiszę więcej i wrzucę jakieś fotki.
Wgle to miałem 5 first cutów, bez statuetek;/ trochę się zawiodłem, szczególnie na kategorii lotr bo szczerze to moim zdaniem mój model był lepszy niż te co wygrały

no to szybko lece na strone GW i rozpoczynam zgadywanke, ktore to twoje 

miniatures painted:
pewnie nie pomalowałeś nieciekawych niekonwertowanych modeli, które zaleca dział marketingu...
Akurat w kategorii Lotra jest fotka modelu Lolera można ją spokojnie poznać po freehandach
. Szkoda kolego że ci się nie udało nic wywalczyć. Teraz musisz powalczyć na Hussara abyś miał z czym jechać
.
Nadal nie rozumiem czemu GW zrobiło tak tragiczne zdjęcia prac zgłoszeniowych chociaż jak się nad tym zastanowić może nie chcieli publikować dobrych zdjęć prac lepszych od tych które pokazują w White Dwarfie jako wypasione ??
-RED

Nadal nie rozumiem czemu GW zrobiło tak tragiczne zdjęcia prac zgłoszeniowych chociaż jak się nad tym zastanowić może nie chcieli publikować dobrych zdjęć prac lepszych od tych które pokazują w White Dwarfie jako wypasione ??

-RED
gość z niebieską waza i łysa dynia ??