Dzisiaj nie zrobię zdjęć,ponieważ baterie padły,ale opowiem wam co zmieniłem i co pomalowałem:
-Zmieniłem kolor ran z różowego na pomarańczowy
-Uda,falki,hełm,róg sa pomalowane
Pozdrawiam,
KeraM
Ps. Wytrwajcie ten jeden dzień

Kolor ran zmieniłem z różowego na pomarańczowy.Pomalowałem hełm i pancerz. Bardziej skontrastowałem skórę. Ogólnie model mi nie wyszedł jak chciałemMaru wrote:ty czekaj a co się zmieniło ?? bo ja nie kumkaty ??
KeraM wrote:Hej hej , sorry za takie opóźnienie ze zdjęciami, ale wiecie jak jest ze szkołą
Myślę, że pancerz mi się bardzo podoba, choć dodałbym tam gdzieś jakichś niuansów kolorystycznych. Kolorowe rany mi pasują, ale ta jedna wielka zielona kulka (na brzuchu, z przodu), to mi się kojarzy albo z jakimś klejnotem/eliksirem w grze albo z jakimś zielonym żelkiem albo z logo Sony EricssonaKeraM wrote:Co sądzicie o pancerzu i zmianie koloru ran?
Racja,zdjęcia że tak powiem " przekoloryzowane " , bo w realu lepiej wszystko wygląda, zwłaszcza skóra.Slawol wrote:I myślę także, że przejarałeś fotki.
Jakiego nurgla? mógłbyś zapodać zdjęcie ?Maru wrote:wiesz co popatrz na Nurglowego demona zrobionego przez Bohuna bo ci własne w ta stronę uciekł i sądzę że idąc jeszcze bardziej w tamta stronę zrobisz dobrze
To był mój pierwszy róg, więc robiłem w ciemnoSlawol wrote:Myślę, że róg wystający z hełmu malowany "w zebrę" mi się nie podoba, wolę jak te kreski zanikają przy "korzeniu". A w ogóle to i tak wolę gładkie cieniowanie rogów bardziej.