[PL] Galeria Bohuna

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Rentall

Post by Rentall »

nie mam slow, bo szukam szczeki po podlodze, super praca !
IRKUCK

Post by IRKUCK »

zgadza sie metale sa rewelacja, no i skora tez niczego sobie, fajnie bedzie wygladal pewnie caly taki sklad ;)
i tak sie zastanawiam czy swoim orkasom nie dac tych glow :P
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
Galharen

Post by Galharen »

Generalnie to zastanawia mnie, czy nie nudza cie juz te ochy i achy :D :D :D
Nawet jakbym chcial cos innowacyjnego tutaj powiedziec, to nie jestem w stanie...niszczysz i miażdzysz swoimi pracami.
Swoja droga te glowki z MM sa zarabiste i idealnie pasują :wink:
Image
Bohun

Post by Bohun »

Dzieki, ciesze sie, ze sie wam podoba :D

@Galharen: Nie wiem co powiedziec... Jak powiem, ze mnie nie nudza to na skromnego nie wyjde :lol: Ale tak serio to fakt, ze komus podobaja sie moje prace jest dla mnie bardzo motywujacy. Ale krytyka tez mnie motywuje :twisted:

Glowki sa super, zwlaszcza gdy porowna sie je z tymi oryginalnymi z boxa. Sa po prostu o niebo lepsze!

Co do metali to jest to moja raczej nietypowa receptura. Zrobie chyba do nich photo-tutorial przy robieniu nastepnego orkasa. W skrocie: baza to Liquid Silver (Vallejo alcohol based metallic paint). Do cieniowania uzywam: Szarego i Czarnego pigmentu, White Glaze (Vallejo Model Color) i Matt Varnish mieszajac ww. i rozcienczajac mocno woda. Do uzyskania gladkich przejsc stosuje miks White Glaze i Szary Pigment w roznych proporcjach.
Gildor

Post by Gildor »

Bohun, mistrzu! :drool:
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

JAK ZWYKLE REWELACJA! choc tym razem metaliki nie sa az tak swietne jak reszta modelu...

(zartowalem) :mrgreen:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

kolor skóry jest miażdżący!!! :clap:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
kacpero

Post by kacpero »

skora super, metaliki tez, choc przydaloby sie jakos je urozmaicic
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
dead

Post by dead »

wlasnie zbieram swoja szczene z ziemi :P - model genialny - jedyny drobiazg to szmatka pomiedzy nogami -> tak jakby w srodkowej czesci nie byla taka gladka jak reszta :( , a tak to po prostu powalajaca praca :D no i te genialne glowki od MM.
elvers

Post by elvers »

Dead ta szmatka to dlatego, że to wip i sama szmatka t ma pewnie max 4 warstwy kolorystyczne na sobie. Spodenki chyba tez jeszczen ie ruszane za bardzo
Post Reply