[PL] Umpa i jego wypociny...
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Cóż, w sumie fajnie, że sie tak kojarzy ale to chyba tylko i wyłacznie zasługa tego co Automaton zrobił tej figurce. Ja w przeciwieństwie do Automatona pozostałem przy nmm'ie a jesli uda mi sie pomalować go choć w połowie tak dobrze (mimo innego podejścia) to będe zadowolony. Póki co nadal czekam coś tam dziś postaram sie jeszcze przy nim podłubaćale raczej skupie sie na płaszczu i tarczy albo na tym jego młotku. Zobacze wieczorkiem. Tymczasem pozdrawiam i czekam na więcej odzewów 
-
Akasha
Mały update pomalowane dosłownie przed chwilą
więc oglądajcie i komentujcie
pozdrawiam
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageWięc drogą wyjaśnienia śpieszę poinformować, że tak szczerze powiedziawszy to po zamieszczeniu fotek coś tam od razu podziałałem, porozjaśniałem itd., ale narazie nie będe wrzucał zdjęć, pomaluje jeszcze to i owo i wtedy. Generalnie to co widać to wszystko wip.
@Ana - zasadniczo to już nie wiem co z tymi kikutami będzie po Twoim pytaniu zapanował natłok i jednoczesny zanik pomysłów.
Póki co sam moge z ręką na sercu powiedzieć, że wygląda to niebardzo, tak więc będe musial popracować nad jakaś nową koncepcją.
Póki co to tyle pozdrawiam!
@Ana - zasadniczo to już nie wiem co z tymi kikutami będzie po Twoim pytaniu zapanował natłok i jednoczesny zanik pomysłów.
Póki co to tyle pozdrawiam!