[PL] Umpa i jego wypociny...

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
umpa

Post by umpa »

Cóż, w sumie fajnie, że sie tak kojarzy ale to chyba tylko i wyłacznie zasługa tego co Automaton zrobił tej figurce. Ja w przeciwieństwie do Automatona pozostałem przy nmm'ie a jesli uda mi sie pomalować go choć w połowie tak dobrze (mimo innego podejścia) to będe zadowolony. Póki co nadal czekam coś tam dziś postaram sie jeszcze przy nim podłubaćale raczej skupie sie na płaszczu i tarczy albo na tym jego młotku. Zobacze wieczorkiem. Tymczasem pozdrawiam i czekam na więcej odzewów :wink:
Akasha

Post by Akasha »

- " Na potęgę Posępnego Czerepu ! " - zakrzyknęła Akasha, wlepiwszy oczy w zakuty łeb. Zaiste, zacnie się zapowiada! Czekam dalszych postępów, smakowity rycerzyk, ponadto nie elf, co od razu stawia go na wyższej pozycji przy ocenie 8)

Welcome back, Umpa!
Gildor

Post by Gildor »

Elfy są fajne, ale ten ziomuś lepszy :wink:
umpa

Post by umpa »

Mały update pomalowane dosłownie przed chwilą :) więc oglądajcie i komentujcie :) pozdrawiam

ImageClick to see full-sized image

kacpero

Post by kacpero »

ja bym jeszcze rzucil ostre bliki swiatla na krawedziach NMM ;)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Podobają mi się dwa odcienie zbroi, i akcent kolorystyczny - paski :)
Zastanawiam się co zrobisz z tymi dwoma kikutami z tyłu, żeby to wyszło ciekawie :roll:
-- Ańa

Image
dead

Post by dead »

No no coraz ciekawiej to wyglada - tez mi brakuje ostrosci i mocniejszych blikow. Dlatego zastanawiam sie czy ta zbroja to finalna czy moze zostanie jeszcze miejscami porozswietlana :D ??
umpa

Post by umpa »

Więc drogą wyjaśnienia śpieszę poinformować, że tak szczerze powiedziawszy to po zamieszczeniu fotek coś tam od razu podziałałem, porozjaśniałem itd., ale narazie nie będe wrzucał zdjęć, pomaluje jeszcze to i owo i wtedy. Generalnie to co widać to wszystko wip.

@Ana - zasadniczo to już nie wiem co z tymi kikutami będzie po Twoim pytaniu zapanował natłok i jednoczesny zanik pomysłów. :shock: Póki co sam moge z ręką na sercu powiedzieć, że wygląda to niebardzo, tak więc będe musial popracować nad jakaś nową koncepcją.

Póki co to tyle pozdrawiam!
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Nie wiem jak chcesz klimat zrobić, więc wielce nie chciałam Ci się wtrącać, ale może liście, albo pajęczyna, albo możesz zapełnić kompozycję wysokimi źdźbłami trawy,
... sznurka na bieliznę bym tam raczej nie rozwieszała :mrgeeen:
Albo skróć je?

Czekamy na C.D. :D
-- Ańa

Image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

duza proce bym tam zrobil... :shock:
Image
Post Reply